Tento malý ráj v blízkosti Českých Budějovic je v současnosti k prodeji a jistě zaujme nejenom čtenáře Deníku. Případné dotazy rád zodpoví zástupce 1. reality GP s.r.o.

Dvoupodlažní rezidenční vila byla postavena v roce 2000 na pozemku o výměře 629 metrů čtverečních, náleží k ní okrasná zahrada s rozsáhlými pozemky a lesy o rozloze téměř 28 hektarů.

Nynější majitelka nechala nemovitost v letech 2002 – 2004 kompletně zrekonstruovat. Detailně provedené jednotlivé prvky již na první pohled zaujmou nejenom kvalitou materiálu, ale i provedením práce. Veškeré tyto detaily byly provedeny významnou zahraniční firmou.

Betonový dům Prvok je v Safariresortu Hluboká u Borovan
Prvok zakotvil zase v rodných jižních Čechách, bude v něm možné přespat

Dominantou vstupní haly v přízemí vily je na zakázku vyřezávané schodiště, které je osvětleno křišťálovým hvězdným nebem. Otevřeným prostorem lze projít do jídelny s kuchyní, která je laděna do krémové barvy a je doplněna zlatými prvky. Součástí je mramorová pracovní deska a kvalitní vestavěné elektrospotřebiče.

Nejenom teplo produkuje, ale i příjemnou atmosféru doplňuje, mramorem obložený krb umístěný v jídelní části.

Vlastní wellness prostory

Přes halu se návštěvník dostane do první ložnice se samostatnou koupelnou a pracovnou. Dům má i vlastní malé lázně. Tedy relaxační a odpočinkové království s vnitřním bazénem vybaveným vířivkou i sprchou ve tvaru šneka. Z tohoto prostoru lze vyjít rovnou na terasu s fontánou. O vlhkost a výpary se postará náročně zabudovaná klimatizační technika.

V prvním patře určitě potěší domácí kino, které promítá na velkoformátové plátno, soukromý bar i útulná pracovna. Nachází se zde také netypická prostorná ložnice vybavená postelí ve tvaru srdce a dekorací v podobě krásného páva, i zde je luxusní koupelna s vanou a vlastní šatnou.

Jedinečné vybavení

Již při prvním vstupu do vily na nás dýchne atmosféra francouzského a italského barokního stylu, která je podtržena nejenom vybavením ale i detailním provedením. Veškerý nábytek, který je součástí interiéru, je zhotoven exkluzivně na míru do nejmenšího detailu německou manufakturou tak, aby splňoval i dnešní nejnáročnější požadavky bydlení a současně nenarušoval celkový dojem.

Důraz byl kladen také na vhodné osvětlení, kdy byly použity unikátní křišťálové lustry a bodové osvětlení připomínající hvězdné nebe. Nechybí zde ani keramická dlažba a obklady včetně mozaiky a vykládané dřevěné podlahy z tropického dřeva od zahraničních renomovaných firem.

Tady zapomenete, že jste u zubaře. Podívejte se sami.
V soše u řeky ani nevíte, že jste u zubaře. Dům, jaký jste nikdy neviděli

Celý objekt obklopuje impozantní zahrada přesahující 4 hektary a majitelům poskytuje dokonalé soukromí. Naleznete zde i altán s barem dovezený z Belgie doplněný zábavným disco osvětlením.

Dominantou zahrady je okrasné jezírko o obsahu 300 kubických metrů vody, které bylo v roce 2017 kompletně vypuštěno a vyčištěno a v současné době je využíváno jako přírodní zahradní biotop. Voda není nijak upravována, ani chemicky ošetřena. Filtrace probíhá přes písek a štěrk.

Nedílnou součástí jsou rovněž tři garážová stání umístěná pod proskleným zastřešením. Zde se rafinovaně skrývá klimatizační technika a technické zázemí celého objektu. Součástí je i vytápěná voliéra pro exotické ptáky.

Soukromí pro hosty

Aby bylo poskytnuto soukromí nejenom majitelům ale i jejich hostům, je součástí pozemku také dům pro hosty o dispozici 3+kk a výměře 135 metrů čtverečních s vlastním vchodem a garáží.

Více o této zajímavé nemovitosti se dozvíte ZDE.