Žena byla strážníky předána do rukou lékařů
V ranních hodinách 19. 12. přišel oznámit na služebnu městské policie muž, že má strach o svou kamarádku, která mu napsala SMS s tím, že chce ukončit svůj život. Hlídka městské policie vyrazila do místa bydliště ženy. Vzhledem k tomu, že se na uvedené adrese nemohli strážníci na nikoho dozvonit, ani mobilní telefon paní nebrala, využili strážníci svého oprávnění a za pomoci hlídky HZS byl byt otevřen. V bytě se nikdo nenacházel. Vzápětí přišla na místo ve velmi špatném psychickém stavu hledaná žena. Ta byla následně předána do rukou hlídce ZZS.

Dívenka se dostala v pořádku domů
Odpoledne 20. 12. volal na služebnu městské policie muž, že v ulici Textiláků stopuje vozidla malé, asi tak osmileté děvčátko. Přivolaní strážníci od plačící dívky zjistili, že jí domů ujel autobus. Strážníci zjistili holčičce následný spoj, se kterým pak dívenka odjela. O této skutečnosti informovali strážníci i maminku děvčátka.

Muž na oslavě přebral
„Zřejmě podnapilý muž leží na chodníku před restaurací v ulici Plánkova“. Takovéto oznámení přijali na MP krátce po druhé hodině ranní 20. 12. V době kontroly hlídkou městské policie již stál muž na nohou. Následně se odebral za kontroly strážníků k domovu.

Nález injekční stříkačky
V ranních hodinách 23. 12. nalezl muž u parkoviště v ulici Krále Jiřího z Poděbrad použitou injekční stříkačku. Na místo se dostavila hlídka městské policie, která ji následně převezla k odborné likvidaci.