Svým energickým tancem způsobil rozruch zejména v prvních řadách. Když na čtvrtečním koncertě začal zpívat píseň s textem Povedz mi láska, povedz mi len, odezvy na jeho hudební i tančení projev sílily. „Ďakujeme za nádherné privítanie No Name v rámci kultúrnej zimy vo Vyššom Brode,“ vtipkoval viditelně zmrzlý frontman kapely, který dle svých slov podcenil počasí. „Rozmýšľam, prečo sme ešte nehrali v tomto nádhernom areáli u vás vo Vyššom Brodě,“ bilancoval. „Zrejme sme si v rámci kariéry to najkrajšie mesto v Českej republice nechali na ten správny čas, polichotil městu a zazněla píseň Starosta.

15. 7. v klášterní zahradě vystoupí Janek Ledecký.

„Také jste se na nás těšili, tak ako my na vás?“ Dočkal se bouřlivé odezvy v podobě křiku z prvních řad, ale Timko to komentoval: „Sorry ale, takto sa na nás teší v Brne, v Prahe, Budějkách, ale vy ste Vyšší Brod, a keď som robil upútavku na dnešný koncert, tak som povedal, že urobíme z Vyššieho Brodu ten najvyšší. Tak těšili jste se na No Name?“ burcoval publikum Timko. „Nie, alebo áno?“ dodal posléze a zazněla stejnojmenná píseň.

Festival Mighty Sounds v pátek 8. července na Čápově dvoře v areálu Aeroklub Tábor.
Festival Mighty Sounds proměnil táborské letiště v mraveniště. Podívejte se

Píseň Ďakujem, že si překvapil tanečním podkresem. V písni vyzývala kapela k pěveckému souboji mezi ženami a muži. Když zpíval úryvek písně, zakomponoval do něj tématicky právě Vyšší Brod: „S námi snívám, snívám, snívám, že v Brodě bývám,“ upravil si kreativně Timko svůj text. Krátce na to mu přímo pod pódium přilétla dámská podprsenka, což Timkovi videlně udělalo radost. Během večera nevynechali ani svoje největší hity jako Prvá, Ty a tvoja sestra či závěrečnou Věčnost.