Tak je označeno místo nacházející se dva kilometry severozápadně od Kraselova na lesnatém vršku s nadmořskou výškou 621 metrů.


Místo zvané Boží kameny je považováno za jedno z nejsilnějších energetických míst v České republice. Lidé, kteří jsou schopni cítit vyvěrající energii, ji popisují jako mimořádně příjemnou a uklidňující. Doba pobytu na tomto místě by ale neměla překračovat 30 minut.


Boží kameny často navštěvují lidé hledající duchovní zážitky, které se zde skutečně dostavují, zvláště při první návštěvě. Umožňuje to neustálý proud energie, přicházející do určitého místa v jednom z kamenů. Léčivé účinky, hlavně při chronických onemocněních, má mít balvan ve tvaru lodi. To správné místo se ale nenalézá v jeho středu, nýbrž u kraje. Je to tam celkem vyšlapané, takže se snadno najde.


K Božím kamenům, které jsou mimo značené turistické trasy, se dostanete ze silnice mezi Kraselovem a Tažovicemi, ze které doprava odbočuje polní cesta k samotám Dřetiny. Ke kamenům vede také naučná stezka z Tažovic.