Kabelky, bižuterii i dětské knihy už jste nám darovali. Abychom dokázali pomoci, nastal čas splnit druhou část rovnice, a to je nákup kabelek a ostatních darů za symbolickou cenu. „Kabelky stojí od dvaceti do sto korun. Jen některé speciální kousky jsou za vyšší ceny. Je to navržené tak, že si každý vybere kousek, který se mu líbí, a nemusí přemýšlet, jestli na něj má,“ říká za Deník Mirka Jindrová.

Přijďte nakoupit na Kabelkový veletrh do IGY Centra a myslete na to, že peníze, které tady za darované kabelky necháte, půjdou prostřednictvím Nadačního fondu Jihočeské naděje na pomoc talentovaným dětem. Mohou to být mladí sportovci, nadějní umělci i vědci. V minulosti se s vaší podporou podařilo vybavit například domácí laboratoř nebo poslat studenta na sportovní soustředění do zahraničí.

Kabelkový veletrh Deníku, který se v Českých Budějovicích poprvé uskutečnil v roce 2014, už díky vám pomohl více než sto padesáti mladým lidem. Pojďme společně pomoci znovu… Ve středu 9. září od 10 hodin v pátém patře garáží IGY Centra v Českých Budějovicích. Děkujeme!

Kabelkový veletrh 2020.Zdroj: Redakce