Odcizení zboží v supermarketu

Na linku MP bylo 3. října oznámeno pracovníkem ochranky z jednoho z místních supermarketů, že zde přistihl osobu, která odcizila zboží, tím, že prošla skrz pokladnu bez jeho zaplacení. Po příjezdu hlídky na místo byla zjištěna starší žena. Strážníci městské policie, vzhledem k věku ženy, vyřešili přestupek na místě napomenutím.

Přecházení vozovky mimo přechod pro chodce

Během jednoho večera byli strážníky „načapáni“ dva chodci, kterak si vykračují přes vozovku v místě, kde jsou povinni použít přechod, mimo něj. Za jejich nemoudré chování byli oba strážníky potrestáni pokutou v příkazním řízení.

Dopravní nehoda s dobrým koncem

Na linku MP bylo 15. října oznámeno, že v ulici Palackého náměstí narazil řidič nákladního automobilu do lampy veřejného osvětlení. Po příjezdu hlídky městské policie na místo, byl zajištěn řidič nákladního automobilu, který naštěstí neutrpěl žádné vážné zranění. K události byla přivolána hlídka Policie ČR.

Prodražené hodinky

V úterý 17. října bylo na služebnu městské policie oznámeno mužem z prodejny, že zde došlo ke krádeži. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která zjistila, že zde mladý muž odcizil hodinky v hodnotě sto koruny. Jelikož se mladík dopustil přestupku, vyfasoval od strážníků pokutový blok.

Motal se na silnici posilněn alkoholem

Ve čtvrtek 19. října bylo oznámeno na linku městské policie mužem, že v Modlešovicích se po vozovce pohybuje jakýsi neznámý muž, motá se a oznamovatel má obavy o jeho život. Poté, co dorazila hlídka na místo, zjistila muže, který byl v takovém stavu opilosti, že nebyl schopen se o sebe postarat. Na místo proto byla přivolána i rychlá záchranná služba, která muži zajistila lékařské vyšetření.