Zloděj pobral, co mu přišlo pod ruku

Policisté pátrají po pachateli, který odcizil v době od 8. do 23. března domu v ulici Alf. Šťastného ve Strakonicích modročerné jízdní kolo zn. Kellys v hodnotě 5000 korun a černobílé dirtové jízdní kolo zn. GT v hodnotě 7000 korun. Odcizil i dámské boty zn. Nike v hodnotě 550 korun.

Muž našel u rybníka ruční granát

Ruční granát našel v pondělí 23. března muž u rybníka nedaleko bašty v Radomilicích. Na místo se dostavili policisté z Vodňan a následně pyrotechnik z Českých Budějovic, který potvrdil, že se jedná o nevybuchlý ruční granát RG F1. Granát převezl k bezpečné likvidaci.

Koupila si poukaz, ale uplatnit ho nemohla

Poukaz na provedení devadesátiminutové masáže v celkové částce 960 korun s dobou neomezenou zakoupila mladá žena v salonu ve Strakonicích počátkem roku 2014. Když salon v červnu kontaktovala, bylo jí sděleno, že momentálně masáže neprobíhají a byla odkázána na měsíc září. Poté komunikace probíhala převážně prostřednictvím SMS. Ženě žádný termín na masáž nabídnut nebyl. Od salonu tedy požadovala vrácení finanční hotovosti. Do dnešního dne se nedočkala ani masáže ani vrácení finanční částky. Od listopadu loňského roku je salon zrušen. Kriminalisté předpokládají, že podvedených může být více a žádají každého, kdo byl podobným způsobem podveden, ať se přihlásí na Policii ČR na tel. č. 974 237 354.

Ilustrační foto.Tenhle zloděj nebyl žádný troškař

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který od 2. ledna do 24. března odcizil před areálem v obci Jinín z nadzemní nádrže na naftu celkem 9667 litrů motorové nafty v celkové hodnotě 290 310 korun. Policisté žádají případné svědky, aby volali na linku 158 nebo na tel. č. 974 237 700.

Od střetu ujel, policie hledá svědky

olicisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo 19. března v 15 hodin v prostoru parkovacího stání ve Volyni Pod Malšičkou. Nákladní vůz se tu střetl se zaparkovaným autem Peugeot 307 Combi, červené barvy. Řidič nákladního z místa dopravní nehody odjel.

Mobilní telefon změnil majitele

Ze šatní skříňky jedné firmy ve Strakonicích odcizil neznámý pachatel mobilní telefon Samsung Galaxy Core, černé barvy včetně karet v hodnotě 4200 korun. Skříňku otevřel po přestřižení visacího zámku a telefonu se zmocnil. Případem se zabývají strakoničtí policisté.

Ze tří garáží zmizely pneumatiky

Neznámý pachatel se v době od 17. do 22. března vloupal do třech garáží v ulici Podsrpenská ve Strakonicích. Odcizil z nich elektrony s pneumatikami, čímž majitelům způsobil škodu ve výši 51 000 korun. Policisté přivítají jakoukoliv informaci vedoucí k dopadení pachatele.