Z garáže má kombo, klávesy a zesilovač

Škodu za 10 tisíc korun po sobě zanechal zloděj, který se někdy od 23. do 31. srpna násilně vloupal do garáže ve Vodňanech. Po překonání zámku odcizil klávesy Yamaha, kytarové kombo a zesilovač. Případem se nyní zabývají vodňanští policisté.

K obrání důchodce využil čilého ruchu

Pohybu většího množství lidí při stavebních úpravách kolem rodinného domu zneužil zloděj ve Strakonicích. V úterý dopoledne vnikl do bytu 85letého důchodce a připravil ho o peníze. Případ nyní vyšetřují policisté z místního oddělení. 

Mládenec na špacíru je prý obětí kapsářů

Obětí kapsářů nebo vlastní chvilkové nepozornosti byl mladík ve Strakonicích. Když se v pondělí odpoledne pohyboval po městě, kdosi mu prý vytáhl z kapsy kraťasů peněženku s doklady, platební kartou a penězi. Škoda dosáhla 1400 korun.

Chatku na Písecku navštívil Příbramák

Červencové vloupání do chaty v Letech – Pukňově objasnili čimeličtí policisté. Pachatelem je 62letý muž z Příbrami. Sebral čokolády, cukr i instantní polévky a způsobil škodu za bezmála 2 000 korun. Do dvou týdnů ho čeká soudní postih za krádež.

Uprchlého mladíka objevili na ubytovně

Na hledaného 21letého mladíka 
z Pelhřimova narazili v úterý odpoledne policisté při kontrole jindřichohradecké ubytovny. Dotyčný měl 20. srpna nastoupit k výkonu trestu v budějovické vazební věznici, což neučinil. Nyní je už za mřížemi.

Mladý zloděj vybral věci ze čtyř vozidel

Kriminalisté v Českém Krumlově objasnili sérii vloupání do čtyř osobních aut. Údajným pachatelem je 25letý mladík. Ten se věnoval popisované trestné činnosti od května do července a získal při ní věci poškozených v celkové hodnotě kolem 9000 korun.