Zájem o ně byl tak velký, že se na všechny ani nedostalo. Proto nyní připravila ZOO Tábor hned dvojitou porci a prohlídky jsou připraveny pro obě nadcházející soboty. Návštěvníci mohou přijít buď tuto sobotu 14. července, nebo další sobotu 21. července.

„Náplň akce se osvědčila a tak zůstává stejná jako u předchozích nočních prohlídek. Začíná se ve 21 hodin u vchodu do zoologické zahrady a platí standardní vstupné podle ceníku. Návštěvníci se musí na akci předem registrovat na e-mailové adrese akce@zootabor.eu, prosíme zájemce, aby nezapomněli do e-mailu uvést, o který z termínů mají zájem,“ zve na noční dobrodružství mluvčí ZOO Tábor Filip Sušanka.

Prohlídka je komentovaná a vedou ji ošetřovatelé, kteří návštěvníkům představí zajímavosti z nočního života zvířat, pozornost samozřejmě věnují zejména těm, která jsou v noci nejvíce aktivní. Účastníkům noční prohlídky zoo doporučuje přinést si s sebou baterku nebo jiný zdroj světla pro případ, že by se prohlídka protáhla. „Také je možné donést si buřty nebo jiné pochutiny k ohni, protože po skončení prohlídky bude u týpí připraven táborák. U něj bude možné posedět a přinesené dobroty si opéct,“ doplňuje Sušanka.