Chuťové pohárky ukonejšili tatarákem z lososa, toskánskou rajčatovou polévkou, pražmou pečenou v banánových listech a čokoládovým moussem. K plotně se postavily čtenářky, které vyhrály v kulinářské soutěži Deníku. Poslaly totiž své recepty se zadanou ingrediencí a lektor Jan Krob vyhodnotil právě ty jejich jako nejlepší. Výherkyně Simona Zwifelhoferová si svůj úspěch vysloužila receptem na pražmu s bramborami v alobalu, Kristina Nejedlá levandulovým dortem a levandulovou limonádou, Alena Vránková salátem z červené řepy s kozím sýrem a Alena Fišerová liškovou omáčkou s karlovarským knedlíkem.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditOBRAZEM: Na dobrou chuť se čtenáři
Včelná /VIDEO/ - Čtenáři a redaktoři Deníku v úterý vařili s Honzou Krobem v jeho Fine Food Academy ve Včelné. Nejdřív kuchtili a pak baštili.
Kliknutím zvětšíte
Zleva výherkyně Simona Zwifelhoferová, Kamil Jáša, výherkyně Kristina Nejedlá, Pavel Zeman, lektor Honza Krob, Martin Tröster, výherkyně Alena Vránková, Jakub Sekyra a výherkyně Alena Fišerová.
|
Foto: Deník/ Anna Zemanová