Strakonice h - Strakonice d 47:50. "Domácí děvčata v průběhu zápasu výrazně vedla, ale v poslední části díky střelecké úspěšnosti Rezka chlapci snížili na rozdíl jednoho bodu. O konečné výhře rozhodl koš Pavlíčkové až v závěru zápasu," komentoval utkání Miroslav Vondřička.

Strakonice d - USK d 85:41. "První utkání v sezoně proti děvčatům byl zápas s USK. Kladem hry domácích byla tradičně obrana a rychlý přechod do protiútoků. Za nejlepší hráčku určila trenérka Drnková Kotrcovou. Za odpovědnost v obraně a přehledu v přihrávkách zaslouží pochvalu Košáková, ale hlavně vyhrálo družstvo. Vysoká výhra nad USK je cenná a také otvírá naději, neboť je možné, že USK postoupí na přebor ČR, a ten je hlavním letošním cílem našich děvčat," doplnil ke duhému utkání děvčat Miroslav Vondřička.

Strakonice h - USK d 71:44. "Sehráli jsme velice dobrá dvě utkání. Za předvedenou hru se nemusíme stydět. Zmenšili jsme naše obvyklé ztráty při vyhazování na minimum. Když jsme hráli kolektivně, byla vidět i souhra a týmový duch. Pořád nám dělá problém při postupném útoku trpělivost a důsledné dodržování jasně řečených pravidel. V obranné činnosti někteří jedinci pokulhávají, ale i tam bylo vidět náznak zlepšení. Když bych to měl shrnout do jedné věty, odvedli jste dobrou práci a udělali jste mi velikou radost. Jedna těsná prohra a jedno vítězství je krásné završení roku 2019," doplnil k zápasům chlapců trenér Aleš Svoboda a doplnil: "Turnaj se odehrával v přátelské atmosféře. Děkujeme za super organizaci Radce Drnkové."

Střelci Strakonic - Dívky: Pavlíčková 24, Kotrčová 19, Vodvářková 16, Kotrcová 14,Košáková 13, Topinková 12,Grossová 10 ,T.Malířská 8, Žáková 7, K.Malířská 5, Karolová a Holkupová 4, Veselková 2. Chlapci: Rezek 33, Beran 22, M. Důchodní a Honzák 16, Zána 15, Skalický 8, Dušek 6, Čarek 2.