Celá akce proběhla za doprovodu nadpřirozených bytostí a DJ Františka Mareše, který skvěle mixoval hudbu pro tuto příležitost. Světelné efekty, skvělý výběr hudby, taneční kreace přítomných a nadpřirozené bytosti v podobě Mikuláše, anděla i tří čertů a jedné malé čertice tak to byla ta sestava, která vnesla do dušiček dětí tu pravou adventní náladu. Pro „baskeťačky“ byly připravené balíčky s překvapením a na oplátku Mikuláš všem sdělil v čem mají přidat a co změnit. Zajímavostí nadílky bylo, že každé družstvo nebo jeho členky musely Mikulášovi a přítomným divákům společně zazpívat nebo zarecitovat úryvek z čehokoliv. V horní části sportovní haly připravili organizátoři raut pro příchozí a rodiče.

V závěru bychom chtěli moc poděkovat maminkám za pomoc s přípravou pohoštění, všem organizátorům – zejména DJ Františku Marešovi a nadpřirozeným bytostem, že dorazily k nám do sportovní haly.

Atmosféru, prima náladu jsme si všichni do sytosti užili a již se těšíme na příští rok na viděnou s Vámi se všemi. Nám organizátorům z basketu se moc líbilo, že poprvé byla tato akce zase pořádaná společně v jeden termín a v jeden čas pro všechny věkové kategorie i jejich nejbližší. MOC SE NÁM TO LÍBILO. DÍKY.

Za trenérskou sekci Petr Martínek