Jeho vítězem se stal tým Šacung Benešov, druhé byly Janovice nad Úhlavou, třetí Dynamo České Budějovice a čtvrtá Radomyšl v čele s Vladimírem Babkou, juniorským mistrem světa a bývalým reprezentantem.

Turnaj skončil až kolem druhé hodiny ranní a dramatický byl až do konce. Vítěze finále totiž určil poslední možný balon.

Jak se myšlenka na pořádání turnaje zrodila? „Byli jsme kdysi na nočním turnaji v západních Čechách, moc se nám líbil. A když u nás po rekonstrukci světel ta možnost je, rozhodli jsme se vyzkoušet něco, co není až tak běžné,“ přiblížil organizátor Milan Koubovský.

Možnost zahrát si pod světly byla lákavá, přihlásilo se 20 družstev, i když nakonec jich dorazilo 19. A to nejen z jižních Čech. „Myslím, že turnaj nepořádáme naposledy, podle všeho se z něj stane tradice,“ dodal Milan Koubovský.

Specifikum hry pod umělým osvětlením je podle něj dána kvalitou světla. „Teď po rekonstrukci když se rozsvítí, je to jako denní světlo. Velký rozdíl hrát ve dne, nebo v noci tak není,“ konstatoval Koubovský.

Turnaj měl vysokou kvalitu, zúčastnili se ho většinou hráči se zkušenostmi z různých soutěží.