Také svůj čtvrtý turnaj I. ligy vodní pólisté Strakonic zvládli na sto procent. Vyhráli obě utkání – s Olomoucí 12:9 a především následně s pražskou Slavií 9:6, která je jejich největším konkurentem v boji o celkové prvenství.

Fezko si těmito výhrami zajistilo první místo po základní části. V play off nastoupí proti Brnu, Olomouci nebo Hradci Králové, rozhodne o tom 8. kolo v Brně.

Strakoničtí nejprve porazili domácí Olomouc 12:9, když rozhodli ve druhé čtvrtině, vyhráli ji 6:2. Třetí část prohráli o gól, čtvrtou o gól vyhráli.

Se Slavií Fezko o plném bodovém zisku rozhodlo ve třetí čtvrtině. Začátek duelu byl vyrovnaný, do druhého dějství se šlo za stavu 2:2. Do poločasu si však Strakonice vypracovaly dvoubrankový náskok. Třetí dějství bylo klíčové – Slavia gól nedala, Jihočeši skórovali třikrát. V poslední čtvrtině tomu bylo naopak, neprosadili se Strakoničtí, Pražané vstřelili dva góly. Důležité vítězství pak Fezko uhlídalo.

Komentář trenéra Josefa Janečka: „V Olomouci jsme odehráli těžké zápasy, ovšem v obou bylo vidět naši bojovnost a vůli po vítězství. Vyvarovali jsme se zbrklých chyb, velmi pozorně jsme hráli v obraně a na šance jsme si dovedli počkat a proměnit je. Naše hra se opírala o bezchybný výkon brankářů Kříže a Bušauera. Své srdce bojovníka ukázal kapitán Zikmund, který svým výkonem strhl celé družstvo. Byly to těžké a důležité duely, jsem rád, že je kluci zvládli.“