Jasné vítězství. Nohejbalový dorost Radomyšle v nedělním 9. kole ligy doma převálcoval Karlovy Vary 7:0 (14:0). Jihočeši, bojující o play off, byli proti poslednímu týmu tabulky favority a tuto roli potvrdili.

Napomohlo tomu i to, že hosté nepřijeli v nejsilnější sestavě a některé opory nechali doma. Domácí trenér Josef Slavíček st. tak mohl dát prostor všem hráčům z kádru a všichni se mu za důvěru odvděčili kvalitním výkonem.

Radomyšl v jihočeském derby s Dynamem České Budějovice venku prohrála 3:4.
Radomyšl brala v nohejbalovém derby na Dynamu bod


Hosté od začátku působili odevzdaným dojmem a nakonec si odvezli nepopulárního kanára, navíc bez zisku jediného setu. Za domácí se na kurtech postupně představili Buriánek, Slavíček ml., Hokr, Švancar, Hrouda, Věženský, Votava a Vachulka. Domácí si výhrou definitivně zajistili účast ve vyřazovací části soutěže, která proběhne až po prázdninách.

Komentář trenéra Josefa Slavíčka st.: „Musím pochválit celý tým, soupeře jsme od začátku jednoznačně přehrávali a byl tak prostor pro zapojení všech hráčů z kádru. Ti, kteří pravidelně nenastupují, však ukázali, že jsou plnohodnotnou součástí týmu a že je na čem do budoucna stavět.“

K poslednímu utkání základní části zajíždí Radomyšl na hřiště lídra z Českého Brodu.