Volejbalistům Netolic se v této sezoně daří a pohybují se v klidném středu tabulky. Po dvou jasných výhrách na palubovce béčka Kladna zahráli velmi dobře i proti druhému týmu tabulky z Domažlic.

Netolice - Domažlice 3:0 (17, 23, 22)

Než se stačili domažličtí volejbalisté v netolické sportovní hale rozkoukat, měli domácí první set v kapse. Od toho druhého již se nad vysokou sítí rozehrála pořádná bitva. Koncovka druhého setu patřila domácím, kteří tak měli jistý první bod z utkání. Třetí sada se odvíjela podobně a v jejím závěru se štěstíčko přiklonilo na domácí stranu, takže z prvního duelu získali Jihočeši tři body.

Netolice - Domažlice 2:3 (22, -15, 21, -24, -13)

Druhé utkání začalo v podobných intencích jako skončilo to první. Vyrovnaný set rozhodovala koncovka a radomali se domácí. Chvilková nepozornost na netolické straně však znamenala, že druhou sadu jasně ovládli hosté z Domažlic. Ale bitva pokračovala dál. Duel přinesl další vyrovnaný set s vítězstvím domácích 25:21. Ve čtvrté sadě byli domácí blízko tříbodové výhry. V koncovce se však tentokrát radovali po výsledu 24:26 hosté. Muselo se tedy do zkrácené páté sady. A znovu přišlo drama a znovu rozhodla koncovka. 13:15 v ní vyhrál tým z Domažlic a získal dva body.

Netoličtí mají před posledními dvěma zápasy na kontě 54 bodů a patří jim páté místo tabulky. Nyní v sobotu zamíří Jihočeši na palubovku Karlovarska B, které má na čtvrém místě shodný počet bodů. Dojde tedy na přímou bitvu o konečné čtvrté místo v soutěži.