Ve skupině podlehlo družstvo USK Praha 37:56, vyrovnaná byla až druhá půle, když v dresu soupeřek dominovala později vyhlášená nejužitečnější hráčka turnaje.

Dalším protivník SŠMH Brno byl především výškově ve výhodě. Jihočešky sice oproti předchozímu zápasu zlepšily obranu, prohrály přesto 30:33. Třetí zápas ve skupině s BaK Plzeň (prohra 56:67) ovlivnily osobní chyby – plzeňský tým jich měl 13, Strakonice 34. Porážka o 11 bodů tak byla ještě přijatelná.

Ve čtvrtfinále tým od Otavy ale vysoko porazil Nusle 66:36 (ty byly v jiné skupině třetí a bylo zapojeno 13 hráček) a bojoval ve skupině o 9. místo.

V ní si poradil s Olomoucí 76:46 i BaK Plzeň, když vydřel vítězství 58:56 (25:34) a vrátil tak Západočeškám porážku ze skupiny. Ale především podal daleko lepší výkon než při vstupu do turnaje a tím se ukázalo, že turnaj byl pro hráčky velmi nutný a prospěšný.

V samostatné střelecké soutěži si výhru připsala L. Votavová a V. Roučková byla čtvrtá ve vyřazovací soutěži. Turnaje se zúčastnil rekordní počet 16 družstev.

MIROSLAV VONDŘIČKA