V plánu mají vyhrát třetí ligu a zajistit si účast ve vyšší soutěži. Po podzimní části na tom ani lépe být nemohou. Vyhráli totiž všech jedenáct duelů! Naposledy v sobotu 8. prosince smetli na svých stolech prachatický Libín 10:0, když soupeři povolili pouhé čtyři sady. O body se zasloužili J.Slapnička, A.Končal, L. Zeman po 2, P. Novotný 1, 1 x wo a čtyřhry.

Družstvo tak ukončilo první polovinu soutěže s impozantním skóre 11:0 a poměrem setů 110:30. Na tomto skvělém výsledku se podíleli zejména hráči základní sestavy s touto procentní úspěšností J. Slapnička 96,88, A. Končal 85,19, P. Novotný 79,31 a M. Brožek 68,75 %.

K utkání se vyjádřil i trenér Vladimír Havlík: „Derby bylo jednoznačné od samotného začátku. Byl jsem až smutný z toho, jak k němu Prachatičtí přistoupili. V podstatě k nám přijeli prohrát a ani se nesnažili o to, aby to bylo důstojně. Hráli stylem, že je to nebaví a jeden zápas dokonce skrečovali. Nebyla to zrovna hezká podívaná na to, že se mělo hrát o špičku třetí ligy."

Jan Škrle