19:56 hodin: Havarovaný nákladní vůz se podařilo naložit. Ve směru od Třeboně se pomalu rozjíždí kolona dalších kamionů, které tu vinou nehody uvízly na několik hodin.

19:24 hodin: Na místě havárie nákladního vozidla dál pokračuje likvidace následků nehody. Podle dostupných informací řidič nebrzdil a ze silnice sjel ve zhruba šedesátikilometrové rychlosti. Náklad, kterým bylo patnáct tun štěrku, skončil rozsapný po lese.

18:59 hodin: Jak ujistil policejní mluvčí Jiří Matzner, ani u jedné z níže popaných nehod na Jindřichohradecku se nejednalo o nic vážného. 
"Nejzávažnější byla mezi Třeboní a Majdalenou nehoda tatry, která s řidičem vyjela mimo silnici. Pro něho sice letěl vrtulník, ale nakonec to snad bylo jen lehké zranění," vypověděl. Právě silnice mezi Třeboní a Majdalenou bude nyní podle informací policie přibližně do půl deváté uzavřena kvůli vyprošťování vozidla. 

V případě nehody autobusu se podle Jiřího Matznera nejednalo o závažný střet. "Ten autobus se vyřešil na euroformulář, to znamená bez zranění, bez škody na třetí osobě," uvedl.

s18:13 hodin: Až do zhruba 21. hodiny musí řidiči počítat s omezením na silnici I/24 mezi obcemi Holičky a Majdalena. V tuto chvíli zde vyprošťují nákladní vozidlo, které havarovalo přibližně ve čtvrt na pět odpoledne. Úsek v blízkosti nehody je uzavřen a doprava je odkláněna na okraji obce Majdalena směrem na Chlum u Třeboně Příbraz, respektive na Cep a Třeboň.

Prakticky ve stejný okamžik došlo na Jindřichohradecku ke dvěma dopravním nehodám. Ve čtvrt na pět na silnici I/24 u Třeboně havarovalo nákladní vozidlo. Na místo vyrazili záchranáři, hasiči a policisté. Úsek nehody je uzavřen. 

Ke druhé nehodě došlo u Jarošova nad Nežárkou, kde na silnici I/23 došlo ke střetu osobního vozidla a autobusu. 

Z dříve hlášené nehody u Drhovle se naštěstí po ověření vyklubala nehoda jediného vozidla. Komunikace je průjezdná.