Mezi finalistkami soutěže Pretty Woman ČR 2007 budou mít Strakonice svou zástupkyni. Je jí sympatická blondýnka Pavlína Rajtmajerová.

O jakou soutěž se vlastně jedná?

Pretty Woman ČR 2007 je úplně první ročník soutěže, jejímž smyslem je především ocenit šarm a eleganci zralé ženy. Je určena ženám od šestadvaceti do čtyřiceti let. Po pěti semifinálových kolech bude následovat velké televizní finále, které bude vybírat především ženu s nejvýraznějším charizma.

Můžete sama sebe trochu představit?

Je mi sedmadvacet let, jsem ze Strakonic, kde nyní pracuji jako zdravotní sestra ve stomatologické ordinaci. Jsem svobodná a bezdětná. K mým zálibám patří především kultura od muzikálů třeba až po tanec. Cizí mi není ani sport jako lyžování aerobik a podobně.

Proč jste se do soutěže přihlásila?

Do pětadvaceti let část mého života tvořil modeling, ke kterému jsem se dostala přes různé soutěže miss. Nyní už se více než dva roky věnuji jen svému povolání. Svět módy mi ale trochu chybí a proto mě právě oslovila soutěž Pretty Woman.

Jak vypadal průběh soutěže?

Mám za sebou květnové semifinálové kolo v Plzni , v němž jsem zvítězila a tak postoupila přímo do finále. Před nedávnem jsem se zúčastnila dvoutýdenního soustředění finalistek na Kanárských ostrovech. Vrcholem bude 29. listopadu finále, které bude přenášet i Česká televize. O vítězce rozhodne sms hlasování.