Hokejový svátek ponese nově název Carlson hockey games vycházející z původního Czech hockey games. Vstupenky budou v prodeji od čtvrtka – pouze pro členy komunity Hokejka. Volný prodej bude zahájen v pátek v pravé poledne.

Předprodej vstupenek na Carslon hockey games pouze pro členy komunitního projektu Hokejka.cz odstartuje ve čtvrtek v 10.30 online a potrvá téměř do půlnoci (23.59 hod). Tento prodej bude určen pouze pro registrované členy Hokejky, kteří mají své Hokejka ID. Členové Hokejky také získají 20 Kč slevu na vstupenku.

ČTĚTE TAKÉ: Hokejisté Motoru vstoupí do play off příští neděli, soupeř vzejde z předkola

Volný prodej vstupenek začne v pátek v pravé poledne. Prodej bude probíhat online na webech www.hokej.cz a www.hcmotor.cz prostřednictvím projektu Hokejka Ticket. Připraven bude také prodej ve fanshopu ČEZ Motoru Č. Budějovice. Termíny prodeje ve fanshopu budou posléze zveřejněny na webu www.hcmotor.cz.

Ceny vstupenek jsou na čtvrteční zápas Česká republika – Finsko 490 a 390 korun k sezení a 250 Kč k stání. Na víkendové dvojzápasy jsou vstupenky za 690 a 590 korun k sezení a 350 Kč k stání.

Program turnaje - čtvrtek 27.4.: Česká republika – Finsko (18.30),Švédsko – Rusko (hraje se ve Švédsku)
Sobota 29.4.: Rusko – Finsko (13), Česká republika – Švédsko (17)
Neděle 30.4.: Švédsko – Finsko (14.30), Česká republika – Rusko (18.30)