Veselí nad Lužnicí – HC Strakonice 6:5 (3:1, 2:2, 1:2). 5. Jiří Bárta, 9. Mikeska (Nehoda), 12. R. Benda (Šedivý), 27. Jiří Bárta (Dušák), 28. Šedivý (Klimeš), 44. Mich. Bláha (Syrovátka) – 20. M. Müller (Jiřinec, T. Růžička), 27. Dlouhý (A. Mikeš), 32. M. Müller (A. Mikeš, P. Lukeš), 57. Dlouhý (P. Šebesta), 60. Dlouhý.

Sestava Strakonic: Myslivec – Koryťák, D. Kovář, Tintěra, M. Hrubý, Vaněček – Jiřinec, T. Růžička, P. Šebesta, Dlouhý, Křenek, Švec, P. Lukeš, M. Müller, A. Mikeš.

"Máme hodně mladý tým a musíme se poučit z vlastních chyb," začal hodnocení utkání ve Veselí nad Lužnicí strakonický trenér Martin Všetečka a pokračoval: "Utekl nám vstup do utkání. Postupně jsme to stahovali a v závěru nám chybělo trochu štěstíčka. Poslední gól jsme dávali při power play a ještě se tam pak rodila jedna šance."

Na straně Strakonic zazářil třemi brankami Ondřej Dlouhý. "Škoda, že nám chyběli další zkušení hráči. Do sestavy zasáhla univerzitní soutěž i nějaká zranění. Oporou byl tradičně gólman Jakub Myslivec," doplnil trenér Všetečka.

Nyní na Strakonické čeká domácí duel se Samsonem České Budějovice plným hokejových hvězd. "Moc se těšíme. Vyjde to zrovna na pouť, a tak se dá čekat i vysoká návštěva. Doufám, že bude moci nastoupit Martin Hanzal, ale každý z těch, kteří prošli NHL, je velkým tahákem," těší se ve Strakonicích na další utkání.