Liga juniorů: Havlíčkův Brod – Strakonice 5:2

V první třetině plnili hráči pokyny trenérů a zápas byl vyrovnaný. Gól Jihočeši dostali dvě minuty před přestávkou. Do druhého dějství nastupovali s respektem k soupeři, ale díky předváděné hře dokázali skóre otočit. Jenže třetí část byla jako ze zlého snu a znovu po hrubých chybách Strakoničtí umožnili soupeři otočit zápas. Darované body.

Strakonice – Tábor 2:4

Od začátku hráči velmi svědomitě plnili pokyny trenérů. I když inkasovali vlastní gól, všichni dál bojovali a po zásluze přišlo vyrovnání. Druhou třetinu si Strakoničtí dokázali vytvořit slibné příležitosti, ale bez kýženého efektu. Třetí třetina začala jako předchozí dvě, hráči odváděli maximální výkon. Ve 45. minutě neproměnil soupeř přísně nařízené trestné střílení. V 51. a 54. minutě potrestali hosté individuální chyby domácích, ti ale za minutu snížili. Posledním zlomem byla inkasovaná branka v oslabení za nešťastné vyhození kotouče v obrané třetině.

Liga starších dorostenců: Strakonice – Havlíčkův Brod 0:7

V prvních dvou třetinách předvedli Strakoničtí velmi dobrý výkon. V obranné fázi se dokázali hostům vyrovnat a vzdorovat jeho útočným akcím, které byly daleko přímočařejší a nebezpečnější než akce domácích. Přesto dvakrát inkasovali. Ve druhé třetině hráči svůj výkon ještě zlepšili a předvedli dosud nejlepší hru v soutěži. Jen v úspěšném zakončení se přes zkušeného soupeře nedokázali prosadit. Naproti tomu se však hostující tým prosadil jednou. Závěrečnou část zápasu nezvládli hráči hlavně psychicky a přestali plnit obranné povinnosti. Toho soupeř využil.

Tábor – Strakonice 6:2

Strakonice byly domácím od začátku vyrovnaným soupeřem. Ovšem neproměňování šancí a potrestané chyby je stály vedení v zápase a neustále museli dotahovat brankovou ztrátu. Na konci druhé třetiny za stavu 2:1 pro soupeře si vytvořili velký tlak a několik šancí, ale nepodařilo se jim dát gól. Od začátku třetí části bylo jejich snahou srovnat skóre, jenže po několika šancích inkasovali. Hosté sice ještě snížili, ale vzápětí soupeř odskočil na rozdíl dvou branek. Neproměněné šance stály hosty výhru.