"Byl to pro nás těžký zápas a tři body hodně vydřené. V první třetině jsme byli horším týmem a výsledek 1:1 jsme brali. Ve druhé třetině jsme se sice zlepšili, ale bylo v tom málo bruslení. Nešly nohy, ale bylo to i tím, že jsme nastoupili jen s pěti beky a někteří hráči s virózou," popsal problémy, které se do výkonu Radomyšle v prvních dvou třetinách promítly, trenér David Míka.

Divadlo potřebuje restaurovat.
Opona kukátkového divadla potřebuje spravit. Restaurátorku čekají hodiny práce

Nicméně hráči Sokola mají v této sezoně výborné třetí třetiny, ve kterých dokázali několik zápasů otočit či zlomit. Podařilo se to i tentokrát.

"O druhé přestávce jsme si řekli, že poslední část odehrajeme odzadu a počkáme si na chybu soupeře. Ta nakonec opravdu přišla, když si nerozuměli gólman a bek Soběslavi. My pak měli ještě výhodu přesilovky, tu využili a výhru si již v klidu v závěru utkání pohlídali. Vydřené body, ale ne vždy se daří podle představ. O to více všechny výhra těší,“ komentoval duel Radomyšle David Míka.

Loutkový soubor Pimprlata Vodňany zve děti na pohádku každých čtrnáct dní, vždy v sobotu od 16 hodin.
Obrazem: Děti pobavila pohádka i setkání s loutkami

Hokejisté Radomyšle jsou již v první čtyřce tabulky a mou myslet ještě výše. Nyní jedou na led posledních Božetic a navíc jim chybí ještě dohrát utkání s Jindřichovým Hradcem. "Božetice ještě nemají ani bod, ale musíme k zápasu přistoupit zodpovědně. Dohrávka s Hradcem nás čeká až v únoru. Domlouváme se na jednom ze dvou termínů. Chceme co nejvýše, a tak je třeba makat v každém zápase," doplnil trenér Míka.