Pavel Koubek, trenér Sousedovic: „Škoda, že jsme ztratili dva body. Nechali jsme si dát laciný gól, do té doby bylo utkání vyrovnané. Ve druhé půli jsme byli lepší, hosty jsme přehrávali, ale nemohli jsme se trefit, branka pro nás byla zakletá. Srovnali jsme až v 90. minutě, kdy hlavou nedal brankář šanci Rom. Moc jsme se přizpůsobili hře soupeře."

Sestava: Šilhan – Masák, Jalůvka, Hrach, Behenský – Kohout, Kacetl, L. Duba, Kovář (62. Rataj) – Kokrda, T. Glazunov (74. Rom).

Václav Mareš, trenér Chelčic: „Byly to dva rozdílné poločasy. V tom prvním jsme byli lepší my, dobře jsme kombinovali, měli častěji míč na svých kopačkách a po zásluze jsme se dostali do vedení díky Šáchovi. Zato druhá půle pro mě byla zcela nepochopitelná. Na hřišti už bylo jenom jedno mužstvo – to domácí. Byli všude, bylo jich plné hřiště a po zásluze srovnali gólem v 90. minutě. Remíza je spravedlivá, s bodem jsem spokojen."

Sestava: Novák – Kiš, Mareš, Turek, Trobl – Marek Lang (80. Valenta), Miroslav Lang, Křenek, Jaroslav Jakš – Kouba, Šácha.

Luděk Cimrhanzl, trenér Volyně: „Přijel nejlepší tým – dobře technicky vybavený a měl dobrou zejména útočnou fázi. Ve 28. minutě nás poslal do vedení Němeček st. z trestňáku, soupeř ale do přestávky vyrovnal. Stav 1:1 odpovídal obrazu hry. Ve druhé půli opět Němeček z trestňáku v 60. minutě dal na 2:1, což nastartovalo euforii. Hosté začali hrát víc útočně, ale nestačili se vracet a naše brejky rozhodly, byl to koncert pro lidi. Na 3:1 zvýšil Mack a další dvě branky přidal opět Němeček st. – jednou do prázdné brány a jednu tváří v tvář brankáři."

Sestava: Mráz – Rojík, Chvosta, Dvořák, Malina – Prihara (85. Neumitka), Němeček ml. (89. Kopáček), Mack, Havlíček – Němeček st., P. Gašpar (65. F. Gašpar).

Josef Říský, vedoucí mužstva Bělčic: „Bylo to náročné domácí utkání s kvalitním soupeřem, který nás sice herně po velkou část zápasu přehrával, my jsme však byli dopředu efektivnější. Vytvořili jsme si víc šancí a dokázali jsme třikrát skórovat. První gól dal v 11. minutě Hanzlík. Po přestávce jsme v 52. minutě nechali ve vápně moc prostoru Kurešovi a ten vyrovnal. V 58. minutě usměrnil k pravé tyči Hanzlíkovu nahrávku Ježek – 2:1. V 77. minutě Hanzlík našel ve vápně Pácu a ten trefil pojistku. V 88. minutě jsme utkání trochu zdramatizovali vlastní brankou, ale vydřené a zasloužené vítězství jsme si již vzít nenechali."

Sestava: M. Burian – Zeman, Lukáš Krameš, P. Burian (52. Sejkora) – V. Mach, Ježek, M. Hevera, Cibulka, Páca – Hanzlík (85. P. Hevera), Řezáč (89. Suda).

František Žák, trenér Štěkně: „Do Vacova jsme přijeli v oslabené sestavě a přesto jsme první půli odehráli výborně. Vedení jsme se ujali už v 16. minutě po gólu Páníka a po půlhodině jsme neproměnili další velkou šanci. Druhý poločas byl ale o něčem jiném. Na jeho začátku chytil brankář Broda dvě velké šance domácím, jejich tlak ale pokračoval a dvakrát jsme inkasovali. Do konce zápasu jsme se už nedokázali prosadit. Přístup některých hráčů je zarážející, jeli jsme v jedenácti lidech, z toho dva brankáři!"

Sestava: Broda – Macků (70. Kešner), Havránek, V. Čížek, Jariabka – Pletka, Páník, M. Čížek, Prokeš – Michálek, Řezník (67. Žák).

Radek Kapusta, trenér Vodňan B: „Kdo neviděl, ten neuvěří. Měl to být vyrovnaný, bojovný zápas, tohle byl ale výsměch fotbalu. Dále to nechci komentovat. Musíme se připravit na poslední utkání podzimu, abychom udělali vítěznou tečku."

Sestava: Novák – Filip, Kapusta, O. Vítovec (61. D. Vítovec) – Štěch, Staněk, Machnyk, Rauscher, Hojdekr – Pečený, Dvořák.