Na hřišti jedenáctého týmu tabulky remizovali ve vloženém 16. kole krajského přeboru 1:1, když v poločase vedli 1:0. Na jejich poslední příčce to nic nemění.

Domácí začali aktivně, měli i několik dobrých příležitostí, ale ty neproměnili. Postupem času se hra vyrovnala, hráči Lažiště se přizpůsobili soupeři, který jim ve 30. minutě dal gól, konkrétně Kouba. Domácí Kováč však vyrovnal hned po pěti minutách druhé části. Tento stav také vydržel až do závěrečného hvizdu.

„Bohužel, kvůli nekoncentrovanosti na začátku druhé půle jsme přišli o vítězství. Ale jinak se nám zápas celkem povedl – dařila se nám kombinační hra a dostali jsme se i do zakončení. Ve druhé půli jsme nastřelili tyč. Nastoupili kluci z dorostu, kteří splnili očekávání a věřím, že mají budoucnost v áčku, například Veselý," komentoval duel hostující trenér Dušan Benák.

Šéf lažišťského fotbalu Václav Princ k utkání uvedl: „Na začátku druhé půle jsme rychle vyrovnali, myslel jsem si, že to zlomíme a budeme do soupeře šlapat. Ale hra se naopak dostala do hlubokého podprůměru a vyústěním byla remíza 1:1. Pro nás je to nepříjemná ztráta dvou bodů."

Sestava: Jan Chalupský – Kouba, M. Vokatý, Hajný, Marchal (61. Dvořák) – Bače, Josef Chalupský, Volmut, Zlatohlávek – R. Veselý (71. K. Štěch), Souhrada.