Petr Novák, předseda FK Chelčice: „Vyrazili jsme v útlé sestavě. Od prvních minut byla viditelná uvolněná atmosféra po posledním vítězném duelu, který nám zaručil udržení v I. B třídě. Do branky nastoupila ´gólmanská´ legenda Radek Varyš a do 35. minuty držel čisté konto, i díky vynikající obraně. V půli jsme prohrávali, v 65. minutě však skvělou individuální akci Jana Jakše zakončil Max. Bohužel v 75. minutě byla odpískána sporná penalta, díky které se frymburský tým znovu ujal vedení. V závěru utkání jsme se dostali do velkého tlaku, ale bez většího účinku."

Sestava: Varyš – Koutský, Kopenec, Pícha, Turek – Jan Jakš, Lang, Jaroslav Jakš, Valenta – Šácha, Max (80. Pěsta).

Libor Pešek, předseda Otavanu Poříčí: „Podali jsme dobrý výkon. Bylo to utkání o tom, kdo dá první gól. My jsme měli smůlu, dvakrát jsme nastřelili tyč a řadu dalších šancí jsme nevyužili. Hosté poté dali gól a dobře bránili, k ničemu nás nepustili. Vyrovnat se nám nepodařilo. Bělčice byly prostě šťastnější."

Sestava: Landa – Pešek, Podskalský, Kejda, Vojík – Krýsl (84. Civáni), Strakoš, Hanzlík, Pašava – Zábranský (46. Pešír), Křiváček.

Josef Říský, vedoucí mužstva Bělčic: „Začátek zápasu jsme trochu zaspali a nechali hodně prostoru Křiváčkovi, který z dobré pozice pálil vedle. Nehrál se moc pohledný fotbal a obě mužstva úporně bojovala o střed hřiště. My jsme mohli jít do vedení ve 25. minutě, ale Soldátovi zabránil ve skórování vyběhnuvší gólman. O dvě minuty později při nás stálo štěstí, když domácí nastřelili levou tyč a dorážku zlikvidoval bravurně Lehečka. Devět minut nato si trefu brankové konstrukce soupeř při trestném kopu zopakoval. Těsně před přestávkou v samostatném úniku přehazoval brankáře Krameš, těsně však minul. V 53. minutě zastavil Pácu praporek pomezního, ale o pět minut později výborně unikl Ráž, v souboji s gólmanem sice neuspěl, ale zpětnou přihrávku dopravil do branky přes bránící hráče Páca – 0:1. Domácí vrhli vše do útoku, ale udrželi jsme čisté konto."

Sestava: Lehečka – Zeman, L. Mach, Suda (89. P. Hevera), M. Hevera – Ježek, Soldát, Luboš Krameš (79. Sejkora), J. Říský ml. – Páca (82. V. Mach), Ráž.

Pavel Koubek, trenér Sousedovic: „Získali jsme tři body, díky nimž jsme skončili na konečné čtvrté příčce, s tím jsem spokojený. Poslední duel jsme si zasloužili vyhrát, byli jsme v prvním poločase absolutně lepší a soupeře k ničemu nepustili. Jenže nedáváme góly… Po obrátce už jsme nehráli tak dobře, hra se vyrovnala, i když bez šancí soupeře. Rozhodli jsme v 68. minutě, kdy na Milana Glazunova prodloužil míč Kacetl a ten podél gólmana dal vítěznou branku. Poté jsme měli ještě tři nebezpečné střely, ale neujaly se a zkušeně jsme si výhru pohlídali."

Sestava: Šilhan – Hrach, Rataj, Hůzl, Behenský – Kacetl, Jalůvka – M. Duba (70. Brynda), Sýkora (85. T. Glazunov), M. Glazunov – Vávra (62. Jeneš).

Martin Havránek, hráč Štěkně: „Terén byl velice rozblácený, ale hrál se pohledný a rychlý fotbal se šancemi na obou stranách. Vedení se ujali hosté po naší špatné komunikaci. Ve 35. minutě vyrovnal Šimon, když blatenský brankář netrefil míč nohou a pustil ho za sebe. Na začátku druhé půle jsme přišli o Šimona, který si zlomil kotník. Jelikož jsme neměli nikoho na střídání, museli jsme čtyřicet minut dohrávat v deseti. Blatná ukázala zkušenost a i když jsme bojovali, tak nám došly síly, soupeř vstřelil ještě jeden gól a vyhrál závěrečné utkání."

Sestava: Fiřt – Vachta, M. Čížek, V. Čížek, Jariabka – Prokeš, Havránek, Hájek ml., Sobolčík – Šimon, Peterka (40. Kozlík).

Martin Bulka, trenér Blatné: „Od začátku jsme měli mírnou převahu a z ní si vypracovali několik možností, ale úspěšný byl jenom Brabec. Soupeři pomohl trávník, když našemu brankáři míč přeskočil přes nohu a bylo srovnáno. Ve druhé části jsme Štěkeňské několikrát přitlačili před jejich vápno, ale na rozdílový gól jsme čekali téměř do konce – Brabec poslal Motykovi přihrávku před prázdnou bránu a ten už to měl jednoduché. Štěkeň se pokusila o srovnání, což se jí už ale nepodařilo."

Sestava: Chlanda – Marek, Uldrich, D. Rubáš, Šlehubr – Motejzík, Kratochvíl, Motyka, Kilián – Bulka J. Brabec. Střídali Skuhravý, J. Sýkora.