Více než stovka diváků viděla kvalitní fotbal. Hrálo se nahoru-dolů, šance měly oba týmy. První poločas patřil domácím. „Měli jsme míč častěji na svých kopačkách a díky tomu přicházely i šance," uvedl asistent trenéra Jiří Prokeš.

Dočkali se však až ve 36. minutě, kdy dlouhý míč propadl za obranu a Pavlovič umístil střelu kolem brankáře do brány. „Potom jsme měli další náznaky šancí, nevyužili jsme je ale vinou nepřesné finální fáze," upřesnil asistent.

Na začátku druhého poločasu měl velkou šanci hned ve 46. minutě Schánělec, ale jeho střelu z dvaceti metrů gólman vyrazil. „Následně se do toho pořádně opřeli hosté. Vlétli na nás jako tajfun a zápas otočili. A nás to stálo všechny body. Byli jsme nástupem Hlubockých překvapeni a nestačili náležitě reagovat. Spíš jsme si koledovali o gól," popsal Jiří Prokeš.

V 54. minutě jasný gól ještě domácí Rybák stačil před lajnou odvrátit. Ale v 66. minutě osamocený T. Křiváček vsítil po centru do vápna branku na 1:1. Pět minut nato kontrovali Osečtí, hlavou skóroval Carda po zaváhání hlubockého gólmana Kříže.

V 75. minutě na druhé osamocený Jonáš prostřelil Vokatého a tentýž hráč vystřelil v 86. minutě z třiceti metrů a Vokatého opět prostřelil.

„Rozhodující byl druhý poločas. Mysleli jsme si, že to půjde samo. Nechodili jsme do osobních soubojů a když už ano, prohráli jsme je. Pořádně jsme si ani nepřihráli, přestali jsme hrát a nedostali jsme se vůbec do hry. Proto jsme prohráli," zhodnotil Jiří Prokeš.

Přes porážku Osečtí zůstali v tabulce na šestém místě.

Sestava: Vokatý – Rybák, Krejčí, Carda, Maroušek – Schánělec – Blažečka (79. Tomášek), Pavlovič, Mráz, Linhart (46. Benda) – Novák.