SPORTOVNĚ TECHNICKÁ KOMISE

Konstatuje nedostavení se FO Strunkovice nad Blanicí k utkání soutěže 35+ Čkyně – Strunkovice a předává FO Strunkovice k dořešení DK s návrhem kontumace a neudělení finančního postihu (nedošlo k narušení regulérnosti soutěže, nedostavení se bylo řádně a v dostatečném předstihu oznámeno STK i soupeři).

Konstatuje nedohrané utkání nadstavby III. třídy Volyně B – Hoslovice (ukončeno po odehraném prvním poločase pro nízký počet hráčů hostujícího družstva) a předává FO Hoslovice k dořešení DK s návrhem kontumace a ponecháním výsledku dosaženého na HP (6:0) ve prospěch FO Volyně B a s případným uložením finančního postihu.

Konstatuje nedohrané utkání OP mužů Radošovice – Střelské Hoštice (ukončeno po odehraném prvním poločase pro nízký počet hráčů domácího družstva) a předává FO Radošovice k dořešení DK s návrhem kontumace a ponecháním výsledku dosaženého na HP (0:9) ve prospěch FO Stř. Hoštice a s případným uložením finančního postihu.

Schvaluje odehraná utkání a utkání soutěže 35+.

Schvaluje výsledek finálového utkání Otavský zlatý ČP. Vítěz tohoto utkání FO Drahonice získává právo postupu do krajské části ČP.

Žádá FO Lnáře, Pražák, Dražejov B a Sousedovice B k vyjádření se k reflektování na případný postup do OPM. Stanoviska FO zašlete k rukám STK mailem do 18. 6. 2019 15:00 hod.

Konstatuje zatím chybějící přihlášky do soutěží 2019-2020 u následujících FO: Chelčice, Kladruby, Sousedovice, Strunkovice nad Blanicí a Sedlec (termín odevzdání byl 11. 6. 2019) a žádá uvedené FO, aby neprodleně zaslaly přihlášky nejpozději do 14. 6. 2019 na mail OFS, případně oznámily, že soutěže OFS Strakonice hrát již nebudou.

Oznamuje FO a rozhodčím nadstavby, že určení vítězů v případě shodných výsledků se určuje pohárovým způsobem (tj. vyšší počet vstřelených branek na soupeřově hřišti). V případě, že toto kritérium nerozhodne (tj. stejné výsledky v obou utkáních), musí o vítězi nadstavby rozhodnout střelba pokutových kopů 5 a 5 z každého družstva a případně dále po 1 PK do úplného rozhodnutí. STK upozorňuje dotčené účastníky těchto utkání na tuto skutečnost.

DISCIPLINÁRNÍ KOMISE

Kontumuje utkání OP muži Dudák Radošovice – Střelské Hoštice 0:9 ve prospěch hostujícího oddílu za odstoupení domácích z utkání. Pokuta oddílu Radošovice ve výši 1500 Kč za narušení regulérnosti soutěže dle RS OFS Strakonice čl. 34, písmeno a.

Kontumuje utkání III. třídy Volyně B – Hoslovice 6:0 ve prospěch domácího oddílu za odstoupení soupeře z utkání. Pokuta oddílu Hoslovice ve výši 1500 Kč za narušení regulérnosti soutěže dle RS OFS Strakonice článek 34, písmeno a.

Kontumuje utkání 35 + Čkyně – Strunkovice 3:0 ve prospěch domácího oddílu za odstoupení z utkání.