Domácí o sobě poprvé dali vědět v 19. a pak ve 22. minutě – poprvé Mezera stačil odvrátit, podruhé šla střela nad. Za Sedlické ve 35. minutě tvrdě vystřelil Sandr, ale jenom doprostřed branky, kde byl připravený gólman.

Ve 39. minutě přišla první na pohled fotbalová akce Sedlice kolem vápna soupeře hrána na jeden dotek, ale skončila slabou střelou. Po ní domácí z protiútoku vstřelili rozhodující gól – obrana se nedomluvila a zaváhání Barteska využil k prostrčení na Novotného a ten se nemýlil.

Ve druhé půli hosté soupeře opticky přehrávali, ale bez vytvoření si gólové šance. Asi největší měl Čapek po Říského centru, ale branku netrefil. Při snaze o vyrovnání se také zrodily velké šance domácích, ale tým třikrát zachránil Vančát a jednu stoprocentní možnost u tyče spálil Novotný.

Komentář trenéra Jiřího Slabého: „Naše snaha ztroskotávala na dobře postavené a organizované obraně domácích. Po zemi se nám do ní nedařilo proniknout a v zoufalství snažení jsme se tak dlouhými centry připravili o klidnější finální nahrávku a klid v koncovce. Domácí vyhráli zaslouženě. Pro mě je to velké zklamání – z výkonu i výsledku, další zápas o šest bodů jsme především menší snahou, nepodloženou dovolenou agresivitou, nezvládli. Želeč přitom nebyl soupeř k neporažení, jenže byli to právě hráči domácích, kteří byli v utkání více vidět."

Sestava: Vančát – V. Klíma, Mezera, Trantina, Chytka – V. Šrámek, Čapek (78. Obleser), Sandr, M. Šrámek (70. Čabrádek), D. Říský – Mikeš.