Dlouho to v sezoně vypadalo, že se bude jednat o rozhodující utkání o postup mezi těmito dvěma kluby. Vacov však měl na jaře černou sérii, kdy přišel o možnost bojovat o postup, a tak se tentokrát chtěl alespoň pokusit Sousedovickým vítězné oslavy trochu posunout. Nepodařilo se.

Vacov - Sousedovice 1:1 (0:0). Hrálo se bojovné a chvílemi i dost tvrdé utkání. Sousedovice měly více propracovanou obranu a soupeře do velké šance v první poločase prakticky nepustily. Tu největší měl pět minut před přestávkou Milan Glazunov, šel sám na gólmana Klase, ale ten jej vychytal.

Po změně stran byli hosté ze Sousedovic nebezpečnější a v 60. minutě se také dostali brankou Tomáše Glazunova do vedení. Byly tam i další náznaky šancí, ale bez brankového zakončení. V 70. minutě však přišlo vyrovnání. Domácí zahrávali trestný kop ze 25 metrů a centrovaný míč poslal za záda sousedovického gólmana hlavou jeho spoluhráč Jan Hrach. Ve zbytku hrací doby si hosté pohlídali několik centrů domácích do šestnáctky, utkání skončilo 1:1 a Sousedovičtí mohli začít se svými fanoušky první místo v tabulce, které jim již nikdo nemůže vzít.