Komentáře k zápasům:

Josef Říský, vedoucí mužstva Bělčic: „Na začátku utkání se obě mužstva dopustila velké chyby při rozehrávce, ale žádný z týmů toho nedokázal využít. Většinu první půle jsme soupeře sice tlačili, ale byli jsme neškodní v koncovce. Na rozdíl od domácích, kteří prakticky z ničeho vytěžili dva góly – první ve 35. minutě z penalty a těsně před přestávkou po rohu. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, ale i přes dobré šance se nám podařilo snížit až v 87. minutě po uvolnění Nusla na vápně."

Sestava: Kočovský – Zeman, Cibulka, Suda, M. Hevera – Sejkora (38. Hanzlík), Soldát, Ježek, Páca (55. Nusl) – Luboš Krameš (70. L. Mach), Ráž.

Jindřich Dejmal, trenér Poříčí: „Duel měl skončit nerozhodně. Ale my jsme to soupeři hodně ulehčili. Do 20. minuty jsme si sami dali dva čisté vlastence. Navíc pro nás pak rozhodčí neodpískal penaltu, která byla dvousetprocentní. Po půli jsme udělali změny a snížili trefou Krýsla, ale jinak čaroval gólman hostů a chytil nám dva jasné góly. V 87. minutě přišla nevynucená chyba, po které dali Mirovičtí třetí gól a my jsme se sesypali a nakonec jsme inkasovali ještě počtvrté."

Sestava: Landa – Pešek, Podskalský, Kejda, Vojík – Krýsl, Křiváček, Strakoš, Pešír – Zábranský (88. Civáni), Hanzlík.

Pavel Koubek, trenér Sousedovic: „Soupeř se představil v dobrém světle a kdyby dal do 10. minuty tři góly, nikdo by se nedivil. Pak jsme hru vyrovnali a v 17. minutě šli do vedení gólem Rataje. Poté přišla naše obrovská minela, ruka ve vápně a hosté z penalty vyrovnali. Ale chvíli před přestávkou Filip Duba po brejku dal na 2:1. Hned po obrátce ten samý hráč mohl zvýšit, v dobré šanci dal ale vedle. V 82. minutě Bechyně vyrovnala, za dvě minuty to ale po trefě Sýkory bylo 3:2. Jenže v 90. minutě soupeř vybojoval sporný roh a z něj hostující stoper vyrovnal. Musíme zapracovat na defenzivě."

Sestava: Šilhan – Hrach, Hůzl, Brynda (46. Sýkora), Behenský – Kacetl, Rataj – M. Duba, F. Duba, Jalůvka (88. Jeneš) – M. Glazunov.