Výsledek fanoušky píseckého fotbalu vůbec nepotěšil, jejich tým inkasoval čistokrevného tenisového kanára 6:0, když dali domácí pět branek již v prvním poločase. „Domácí mají velice zkušený tým a hráli ve složení, ve kterém nastupují ve třetí lize. My dali příležitost širšímu kádru. Domácí potrestali každou naši chybu a zkrátka co střela na bránu, to gól. Chtěli postoupit a šli si za tím,“ komentoval utkání vedoucí píseckého týmu Miroslav Grobár.

Vysoká porážka samozřejmě všechny mrzí, na druhé straně je důležitější bodovat v mistrovských zápasech ve třetí lize. „Prakticky není co hodnotit. Je to takový pád z hrušky, který přišel včas. Určitě je lepší, že to přišlo v poháru, než aby to přišlo v sobotu v Sokolově,“ doplnil Miroslav Grobár.

Fortuna ČFL: FC Písek - SK Benešov 4:1 (0:1).
Chtěl bych zažít také nějaký klidný zápas, říká trenér Nousek

FK Přepepře – FC Písek 6:0 (5:0). 19. Hadaščok, 25. Kventsar, 26. Nesvadba, 29. Novák, 37. Bulíř, 87. Synek. ŽK: 2:2 (Kventsar, Pavlata – Pineau, Stejskal).

Sestava Písku: Lalák – Pineau, Běloušek, Mařík, Kotrba – Pravda, Schramhauser – Kalousek (75. Baďura), Hrachovec (46. Stejskal), Voráček (30. Petr) – Belej.

Písecké fotbalisty čeká nyní v sobotu mistrovské utkání ČFL na hřišti posledního Sokolova. Výkop utkání je v 10.15 hodin.