Trenér Jaroslav Voříšek osecký tým v tomto utkání nevedl kvůli pracovním povinnostem. Zastoupil ho sportovní manažer Václav Mrkvička. „Výsledek hovoří za vše a plně odpovídá dění na hřišti,“ hodnotil.

Hosté nezačali špatně, mohli dokonce jít do vedení. V 5. minutě však Říského střelu ze samostatného úniku brankář Teringl vykopl. „Kdybychom se dostali do vedení, mohl se zápas vyvíjet úplně jinak,“ povzdechl si Václav Mrkvička.

Poté začali hrát domácí a naopak hned v 6. minutě udeřilo na druhé straně, kdy se prosadil Pouzar. V první půli pak ještě skóroval ve 30. minutě Novotný. „Byly to polovlastní góly,“ konstatoval zaskakující kouč.

Potřetí inkasovali Osečtí krátce po změně stran, kdy Pouzar proměnil penaltu. Poté se dvakrát do listiny střelců zapsal Pfleger brankami v 66. a 76. minutě, konečnou podobu výsledku dal v 82. minutě Baščevan. „Třetí gól definitivně rozhodl. Pak už jsem si přál, aby byl konec, aby už skóre nenarostlo. My jsme se nedostali prakticky k ničemu,“ podotkl Mrkvička.

V příštím kole Osečtí přivítají v sobotu od 17 hodin Hlubokou nad Vltavou, která je šestá.

Sestava Oseku: Chaluš – Kuneš, Carda, Mráz, Brabec – M. Čapek (62. Ježek), J. Hoch, Blažečka, Hosnedl – Říský, J. Baloušek (83. Mrázek).