Zápas 4. kola krajského přeboru byl z jejich strany totálně nepovedený. Slova trenéra Jaroslava Voříška to jen potvrdila. „Bylo mi stydno za výsledek. Předvedli jsme žákovský výkon.“

Vyzdvihl fotbalovou kvalitu domácích, která byla na úplně jiné úrovni než ta osecká. „Náš výkon byl naivní. Protivín vyhrál zcela zaslouženě a měli jsme i velké štěstí, že několik dalších vyložených šancí neproměnil,“ zdůraznil kouč, že nebylo daleko od „desítky“.

Do rázu utkání výrazně promluvil vedoucí gól domácích, kteří se prosadili po minutě hry. „Než jsme se rozkoukali, přišel rychlý protiútok, chyba brankáře Hulínka a prohrávali jsme,“ přiblížil Jaroslav Voříšek.

Protivín vytáhl skóre až na 7:0, v 75. minutě zaznamenal alespoň čestný úspěch hostů Říský, ale poslední slovo měl ještě soupeř. „Kvůli našemu laxnímu přístupu a skvěle připraveným kombinacím po stranách domácích je výsledek, jaký je,“ povzdychl si trenér.

Protivínští své góly zaznamenali postupně ve 2., 9., 17., 22., 36., 50., 68. a 79. minutě. Hattrickem se blýskli Prášil a Jaromír Vorel.

Sestava: Hulínko – Kuneš, Baloušek, Novák, Brabec – Hosnedl, J. Hoch, Brož, Benda (4. M. Čapek) – Říský, Carda.