Letenští mladíci, kteří I. lize dorostu kralují z prvního místa tabulky, oprávněnost svého vedoucího postavení potvrzovali i na jihu Čech a byli především v prvním poločase jasně lepší. Měli i celou řadu šancí, jenže Martin Červenec v brance Dynama se překonával. Poradil si mj. se Sejkovou ranou zblízka, zneškodnil sólový nájezd Matěje Ryneše, jemuž vyrazil i tvrdou ránu z přímého kopu. „Je veliká škoda, když brankář podá takový výkon, že jsme nebyli schopni z toho vytěžit nějaké body,“ litoval Pavel Malura, jenž funkci hlavního trenéra Dynama U19 přebral po podzimní části sezony.

„My jsme první půli bohužel prohospodařili, tam jsme se zápasu, řekl bych, jenom zúčastnili. Hráli jsme s velikým respektem, nebyli jsme nebezpeční dopředu, zatímco Sparta měla velké množství šancí a bylo pro nás štěstí, že jen jednu proměnila,“ uvedl kouč devatenáctky Dynama.

Druhá půle dle něj už byla znatelně lepší. „Dostali jsme se už i do některých situací, ze kterých jsme mohli skórovat, ale tak jsme měli hrát celý zápas a třeba by se nám něco z toho urodilo,“ přemítal Malura. „Na druhou stranu je třeba si objektivně přiznat, že Sparta byla lepší a vyhrát si zasloužila.“

Blízko gólu na 1:1 byli Hudeček (48. min. jeho tvrdou střelu z vápna brankář Bízek kryl) a Bečvář (82. z vápna těsně vedle).

V sobotu hraje Dynamo 19 těžký zápas v Olomouci.