V přátelském utkání si účastník I. A třídy fotbalisté Katovic pozvali celek I. B. třídy z Vacova, který skončil v uplynulém ročníku na 2. místě místě za vítěznou Sedlicí. Zápas se odehrál na hřišti v Mnichově.

Katovice – Vacov 2:1 (1:0), rozhodčí Dunovský branky 35. Strnad, 74. Vlček – 55. R. Mach, 80 diváků.

Ve velmi zajímavém utkání byli v prvním poločase lepší domácí a také se ujali vedení v 35. , kdy domácí Strnad šel sám na branku a sólo bezpečně proměnil. Ve druhé půli hosté hru vyrovnali a v 55. vstřelil gól R. Mach, který nedal šanci domácímu golmanovi Matějovskému. V 73. tvrdě vystřelil Janus. Jeho střelu vyrazi Lácha na roh, který prováděl Malý, na míč si naběhl na velké vápno obránce Vlček a levou nohou trefil šibenici hostující branky. Golman Lácha pouze přihlížel. Pikantností zápasu byl souboj trenérů Blažka a Mráze, kteří před rokem trénovali spolu SK 1908 III. ligu. Po sestupu oba skončili a nyní úspěšně působí u družstev Katovic a Vacova.

Katovice: Matějovský – Kroupa (46. Martínek), Beneš, Krejsa, Vlček – Janus, Malý, Páník, Blatský (67. Remeš) – Hadraba ( 46. Krejčík), Strnad. Trenér St. Blažek.

Vacov: Klas (46. Lácha) – Němec, Fr. Čtvrtník, Radek Ketzer, M. Čtvrtník – Uhlíř, R. Mach, Aleš Mach (46. Jíška),J. Ketzer (46. Valta), Blahout (46. Mucha). Trenér Josef Mráz.