Bývalí dorostenci SK Strakonice 1908 (ročníky 1986 a 1987 a několik starších či mladších spoluhráčů) se utkají se současným týmem Junioru Strakonice.

Jak se myšlenka na sehrání tohoto utkání zrodila? „S nápadem přišel náš bývalý kapitán Aleš Toman, který už sice aktivně nehraje, ale u sportu zůstal dál prostřednictvím televize, kde dělá kameramana. Před nedávnem se například vrátil z Tour de France. Chtěli jsme si nejprve jen společně zakopat, ale potom se nás přihlásilo víc a napadl nás opravdový zápas. A Junior byl nejzajímavější volba,“ upřesnil Pavel Krejsa, jeden z hráčů bývalého strakonického dorostu.

Zmínil, že hlavní organizace se chopil hoteliér Michal Křišťan. „Ten má skvělé organizační schopnosti a vše s Juniorem domluvil. Měli by dorazit také naši bývalí trenéři Libor Žák, Pavel Koubek a Karel Cibulka,“ poznamenal Pavel Krejsa.

V mužstvu dorostu jsou jména jako Aleš Toman, Petr Pletka (Cehnice), Vladimír Kratochvíl (Blatná), Pavel Krejsa (Cehnice), Karel Cibulka (Katovice), Michal Křišťan (Sedlice), Martin Čapek (Sedlice), Pavel Srb, Jakub Kozlík (Pačejov), Tomáš Švehla (Katovice), Tomáš Hajdušek (Katovice), Jan Schánělec (Katovice), Jan Vojta (Protivín), Petr Hovorka (Cehnice) a další.