Komentáře k zápasům:

Martin Havránek, hráč Štěkně: „Od první minuty se hrál pěkný fotbal se šancemi na obou stranách, ale až do 30. minuty vše končilo vedle brány, anebo v náručí brankáře. Již ve zmiňované 30. minutě poslal Páník povedeným centrem míč za obranu na Peterku, který střelou nad brankářovu ruku dal rozhodující gól utkání. Ve druhé půli jsme si vytvořili šance, balon šel dvakrát po brankové čáře, ovšem vždy nám chybělo pár kroků k míči. Vedení jsme nenavýšili, ale věřím, že vítězství nás nakopne do dalších zápasů."

Sestava: Fiřt – Vachta, Havránek, V. Čížek, Jariabka – Prokeš, Sobolčík, Páník, Hájek – M. Čížek, Peterka. Střídali Řezník, Macků.

Stanislav Vávra, vedoucí mužstva Poříčí: „Domácí už v 1. minutě trefili břevno. Do vedení jsme se dostali ve 14. minutě my, Papež neměl ve vápně problém se prosadit. Ve 21. minutě už jsme vedli 2:0, kdy se prosadil po centru Papeže přes celé vápno Křiváček. Ale za tři minuty soupeř snížil, prosadil se Šabršula. Ve 43. minutě pak bylo vyrovnáno, když Kiš poslal centr před bránu a tam se prosadil Šanda. Druhou půli jsme začali aktivně a v 50. minutě nás poslal opět do vedení Strakoš, kterému gól připravil Krýsl. V 69. minutě domácí srovnali, hlavou se trefil Petr Beneš. V 76. minutě jsme šli ale opět do vedení, když Martin Šrámek bez potíží trefil přesně. Byla to vítězná trefa."

Sestava: Landa – Hanzlík, Podskalský, Vojík, Pešek – Kovanda (50. Vápeník – 72. Pešír), M. Šrámek, Křiváček, Krýsl (52. V. Šrámek) – Strakoš, Papež (88. Civáni).

Josef Říský, vedoucí mužstva Bělčic: „Inkasovali jsme hned v úvodu po rychlém brejku. Naštěstí jsme se rychle oklepali, soupeře jsme přitlačili a v 11. minutě Ráž vyrovnal. Ve 21. minutě pronikl po levé straně Ráž a jeho přihrávku proměnil ve vedoucí branku Hanzlík. Definitivně rozhodnout jsme mohli v 60. a 61. minutě, ale Lukáš Krameš trefil dělovkou z pětadvaceti metrů břevno a o minutu později se nám povedlo rozebrat soupeřovu obranu, ale Luboš Krameš sám před gólmanem netrefil levý kout branky. V 71. minutě jsme hosty pustili opět do zápasu, když jsme nedokázali odvrátit odražený míč po hlavičce do břevna a bylo vyrovnáno. Po naší chybné rozehrávce nás pak podržel Lehečka. Závěr utkání nám tentokrát vyšel, když si v 86. minutě naběhl Hanzlík na centr Davida Říského a svou druhou brankou rozhodl utkání."

Sestava: Lehečka – L. Mach, Suda, Lukáš Krameš, M. Hevera – V. Mach (77. Sejkora), Ježek, Luboš Krameš (65. J. Říský ml.), Ráž – Hanzlík, Páca (56. D. Říský).

Petr Novák, předseda FK Chelčice: „Hned ve 3. minutě jsme se ujali vedení, po krásné souhře ve středu hřiště se k centru dostal Jan Jakš a centrem před bránu našel volného Turka. Domácí na nás poté začali vyvíjet tlak a my jen těžko odolávali. To vyvrcholilo v 11. a 21. minutě, kdy otočili skóre. A jen díky štěstí a skvělému Vitáčkovi jsme do konce půle nedostali více gólů. Po obrátce se hra přelévala a neproměněné šance se kupily. Po velké šanci Bělčic se nám podařilo z protiútoku dát branku, Varyš nejprve trefil jen břevno, od kterého se však míč odrazil k volnému Benediktovi a ten se nemýlil. Duel se chýlil ke konci a my se snažili udržet cennou remízu. To se nám nepodařilo, v 86. minutě obrana neuhlídala nabíhajícího útočníka a ten se hlavou nemýlil."

Sestava: Vitáček – Trobl, Petr Kortus, Jaroslav Jakš, Pícha – Valenta, Lang, Jan Jakš, Max – Turek, Benedikt.

Pavel Koubek, trenér Sousedovic: „Narazili jsme na nejsilnějšího soupeře, podle mě jsme prohráli s týmem, který postoupí. Blatenští mají mladý a konsolidovaný tým, hráli nejlepší fotbal. Porážka mě mrzí, myslím, že bod jsme mohli vydolovat. Branku ani jeden z týmů moc neohrozil, až v 73. minutě Křivancovu šanci zlikvidoval náš výborný gólman Šilhan. Rozhodl jediný gól a předcházela mu naše chyba. Bod jsme si zasloužili."

Sestava: Šilhan – Hrach, Rataj, Hůzl, Behenský – L. Duba, Kacetl, Jalůvka, M. Duba (75. Jarolím) – M. Glazunov – Rom.

Michal Vanduch, předseda TJ Blatná: „První poločas se nesl ve znamení pevných a dobře fungujících obran na obou stranách. Sousedovice ve své šanci branku přestřelily a ani my jsme z několika málo příležitostí skórovat nedokázali. Úvod druhé půle vyšel více domácím. Byli důraznější v osobních soubojích, zatlačili nás na naši polovinu a vytvořili si několik příležitostí. Výborně chytající Chlanda však všechny pokusy kryl. Po této úvodní čtvrthodince jsme se srovnali a začali být lepším týmem. Vytvářeli jsme tlak na soupeře a pokusy Sousedovic o protiútoky jsme včas zastavovali. Především v těchto chvílích držel domácí gólman Šilhan. V 82. minutě skvěle vyrazil umístěnou střelu Motyky, ale odražený balon předložil Nový před branku Petru Čadkovi a ten dal vítězný gól."

Sestava: Chlanda – Křivanec, Uldrich, P. Čadek, Nový – Pekárek (87. O. Rubáš), Prokopec (84. Šlehubr), Říha (90. Voborník), Peleška – Šejvar (68. Jiřinec), Motyka.

Václav Mrkvička, trenér Oseku B: „Od 8. minuty jsme po pěkné střele Hocha vedli a zápas měli pod kontrolou. Ve 20. minutě šel Kešner sám na branku, ale nedal, trefili jsme dále i hráče na brankové čáře. Ve 44. minutě zvýšil Vladimír Uher na 2:0, sudí gól uznal, ale následně ho na popud pomezního pro ruku neuznal. Kdyby byl poločas 3:0 pro nás, nikdo by nemohl nic říci. Do druhého poločasu jsme vstoupili nekoncentrovaně, soupeř po deseti minutách z tečované střely vyrovnal. Potom jsme začali dělat chyby a domácí otočili v 78. minutě na 2:1. Podle mě z ofsajdu. Vrhli jsme síly do útoku a Hoch střelou pod břevno po krásné kombinaci zařídil konečnou remízu."

Sestava: Chaluš – Čapek, Mráz, Mareš, Linhart (15. Krejčí) – Ježek, Schánělec (46. Blažečka), Diviš (57. Hájek), Hoch – Kešner, V. Uher (80. Hromek).