Jednapadesátiletý rodák ze Slovenska s fotbalem začínal jako žák v Žilině, odkud odešel do pražské Sparty a v jejím dresu získal tehdy ještě ve federální lize v letech 1990 a 1991 dva mistrovské tituly. Na vojně hrál za Cheb a poté velkou část své kariéry hájil barvy ve své době prvoligových Drnovic a hráčskou kariéru ukončil po osmiletém působení v Jablonci.

Celkově v I. lize odehrál 408 zápasů zápasů, v nichž nastřílel 25 branek,“ napsal tiskový mluvčí Dynama Michal Průcha na klubovém webu ve vizitce nového trenéra, jenž v Č. Budějovicích ve funkci vystřídal Davida Horejše. Dynamo je čtvrtým prvoligovým klubem, ve kterém bude Jozef Weber hlavním trenérem. V této roli v lize vedl Bohemians (2012 až 2014), dvakrát Karvinou (2014-17 a pak loni od března do října) a Mladou Boleslav (2018–2020), kterou v roce 2019 dovedl do předkola Evropské ligy.

Protože Dynamo v semifinále ligové nadstavby s Mladou Boleslaví neuspělo, vedení Dynama smlouvu s Davidem Horejšem s okamžitou platností ukončilo. „Davidovi jsem oznámil, že bude lepší, když už dál u týmu působit nebude. Třeba to přivítal i on při jednání o dalším angažmá,“ řekl Deníku majitel Dynama Vladimír Koubek.

David Horejš má v příští sezoně vést Jablonec, kam má s ním jít i jeho asistent Jiří Kohout (oba v úterý přihlíželi v Jablonci remíze domácího týmu ve skupině o záchranu s Bohemians 1:1) a také trenér brankářů Patrik Macej. „Složení realizačního týmu oznámíme na začátku přípravy,“ sdělil Koubek.

Smlouvu s Dynamem Jozef Weber podepsal na tři roky. „Oficiálně má nástup 1. června, ale protože hráči prvoligového áčka teď končí s doplňkovým programem a od pátku už mají volno, přijel i se svým asistentem Janem Baránkem do Budějovic, aby se s hráči pozdravil. Já ho týmu v kabině představil,“ vysvětlil majitel klubu důvod středečního příjezdu nového trenéra a dodal, že poté si Weber jel na Složiště prohlédnout tréninkový areál.