Dynamu se podařilo favorita zaskočit hned v úvodu, když ve 2. min. utekl po pravé straně Čmelík a ideálně našel nabíhajícího Haise a devatenáctiletý mladík před vybíhajícím Laštůvkou poslal míč nekompromisně do sítě – 0:1!

Pro hráče Baníku byl brzký gól šokem a v 6. minutě toho mohli Jihočeši využít, když se ke střele zpoza vápna dostal výborně hrající Čmelík, jeho pokusu však chyběl patřičný důraz.

Postupem času přebírali domácí iniciativu a v 10. min. měl Klíma velkou šanci skóre vyrovnat, ze dvou kroků ale Janáčkovu branku překopl.

Na druhé straně zahrozil po Čoličově rohu ve 14. minutě aktivní Čmelík, jehož hlavičku vyrazil Laštůvka jen reflexivně.

Dvě velké šance vyrovnat pak měl Baník, ale Almásiho volej, tak poté i hlavičku téhož hráče skvělými zákroky zlikvidoval gólman Janáček, jenž tři minuty před pauzou vychytal i Klímu.

Černobílí i díky Janáčkovi první půli přežili bez úhony a v nástupu do druhého dějství sami udeřili, když na Čavošův výstavní pas z vlastní poloviny hřiště si v 50. minutě za obranu Baníku naběhl Čmelík a chladnokrevným lobem zvýšil vedení Dynama na 0:2!

Dvougólový náskok byl už pro Jihočechy hodně slibný, nicméně stále ještě do konce zápasu chyběla spousta času. Tlak Baníku také stále rostl, obrana Dynama v čele s vynikajícím Janáčkem ale hrála velice disciplinovaně, obětavě a kvalitně. Hosté měli i potřebné štěstí (v 81. min. po střele Kuzmanoviče a v 85. po ráně Tijaniho jim pomohlo i břevno), gól jim dal v 82. min. jen Tijani, a tak tři cenné body putovaly na jih Čech!

BANÍK - DYNAMO 1:2 (0:1) - Branky: 82. Tijani – 2. Hais, 50. Čmelík. ŽK: Cadu, Jaroň – Sluka, Janáček. Diváci: 6011. Rozhodčí: Černý – Podaný, Líkař. Baník: Laštůvka – Ndefe (64. Jaroň), Frydrych, Lischka, Fleišman – Cadu, Kuzmanović, Boula (71. Tijani), Plavšić – Klíma, Almási. Dynamo: Janáček – Čolić, Havel, Králik, Sluka – Čavoš, Broukal – Čme-lík (57. Švec), Hellebrand (89. Sladký), Potočný – Hais (83. Skovajsa).