Nicméně zatímco Teplice budou v nadstavbě v lize bojovat o záchranu, Jihočeši už před zápasem měli jistotu, že budou ligu dohrávat ve skupině o 7.-10. místo. A v ní se na úvod střetnou už v neděli doma s Ml. Boleslaví (16).

V úvodu zápasu byli hosté aktivnější a v 8. min. to zkusil zpoza vápna Čavoš, míč mu ale nesedl, a tak jeho pokus šel vedle. Po úvodní čtvrthodině Tepličtí hru vyrovnali, první velkou příležitost zápasu si ale po vydařené spolupráci Škody a Skovajsy měl hostující van Buren, z deseti metrů ale Grigarovu branku překopl. V 19. minutě už se ale Jihočeši dočkali, když Burena ve vyložené šanci Grigar sice vychytal, proti Škodově rázné dorážce už ale byl zcela bezmocný – 0:1!

Ještě v úvodní půlhodině ale Žákovu ránu zdálky Šípoš vyrazil před sebe a Tijani dorazil na 1:1. I vstup do druhé půle vyšel lépe domácím, kteří v 53. minutě po Sejkově střele zápas rozhodli – 2:1.

Jihočeši pak sice soupeře přitlačili, jejich převaha byla velice výrazná a měli i slibné šance: v 62. min. po vynikající individuální akci výborně hrajícího Hellebranda na míč před odkrytou brankou nedosáhl Mihálik, poté překopl Čavoš a nad bránu hlavičkoval i Penner, po Tolnově nahrávce pod sebe pálil nad bránu i Hellebrand. Teplice tak tři body uhájily.

Teplice - Dynamo ČB 2:1 (1:1) - Branky: 28. Tijani, 53. Sejk – 19. Škoda. ŽK: Čavoš. Diváci: 1620. Rozhodčí: Proske – Kotík, Dresler. Teplice: Grigar – Boljevič (90+3. Prošek), Tijani, Kučera – Vondrášek, Chaloupek, Kodad (85. Ledecký), Hyčka – Trubač – Žák (71. Jukl), Sejk. Dynamo ČB: Šípoš – Skovajsa, Havel, Králik, Čolić –Valenta, Čavoš (76. Tolno) – Van Buren (60. Brandner), Hellebrand, Mihálik – Škoda (60. Penner).