Výkonný výbor vzal na vědomí termínovou listinu soutěží JčKFS a informaci STK o jejích dopadech na soutěže OFS. V návaznosti na to schválil Termínovou listinu jarní části + dohrávek podzimní části soutěží OPM, III. třída a dohrávky podzimní části OPD soutěžního ročníku 2020-2021.

Výkonný výbor dále schválil termíny zahájení soutěží mládeže a 35+ s tím, že všechna odložená utkání musí být odehrána v termínu do 2. 5. 2021 tak, aby nebyl narušen řádný průběh a regulérnost soutěží. V návaznosti na to ukládá odborným komisím STK a KM na základě nedohrané podzimní části soutěží mládeže zpracovat termíny a případně nadstavby v jarní části těchto soutěží se zajištěním dohrání části podzimní a vydání kompletní Termínové listiny soutěží.

Výkonný výbor bere na vědomí rozhodnutí STK, že pro zdárný a regulérní průběh soutěží nebude STK oddílům účtovat poplatky za dohody termínů pro dohrávky podzimní části soutěží. Pro případné dohody v jarní části soutěží však již platí příslušná ustanovení Rozpisu soutěží OFS 2020-2021. Bere na vědomí také rozhodnutí DK, že v případě nesehrání odložených utkání podzimní části soutěží v termínech nařízených STK, nebo v případě nedohod oddílů na jejich sehrání v jiném termínu, budou tato utkání kontumována v neprospěch obou oddílů s tím, že tyto kontumace nebudou započítávány do platné kvóty pro vyloučení ze soutěže. DK také nebude za tyto kontumace udělovat pokuty.

Výkonný výbor žádá všechny oddíly soutěží OFS o maximální spolupráci a vstřícnost na zajištění zdárného průběhu a regulérnosti soutěží, zejména pak na dohodách termínů dohrávek podzimní části soutěží 2020-2021.

Dle nové Termínové listiny se dohrávky odložených podzimních zápasů OP mužů a III. třídy mužů odehrají o víkendu 20. – 21. února. Poslední únorový víkend bude na programu kompletní 9. kolo těchto soutěží a během března jsou naplánovány zápasy 10. – 13. kola. Odvetná část těchto soutěží začne první dubnový víkend. U OP dorostu se podzimní část začne dohrávat o víkendu 13. – 14. března.

Zda se však opravdu v daných termínech bude hrát, záleží na epidemiologické situaci v republice a na ní navazujícím rozhodnutí o uvolnění vládních restrikcí směrem ke sportu.