Prachatice B – Semice 0:9 (0:3). 8. L. Zborník, 36. P. Keclík, 44., 61. a 65. M. Valach, 46. L. Čedík, 57. D. Šourek, 76. vlastní M. Gramblička, 90. J. Keclík.
Petr Bízek, trenér Tatranu Prachatice B: "První půlka z naší stany nebyla špatná. Za stavu 0:1 mohl vyrovnat Sedláček, ale nestalo se. Po čtvrtém gólu nás soupeř srazil na kolena. Dal nám lekci z produktivity."
Marcel Nousek, trenér AL-KO Semice: "Proti Prachaticím jsme chtěli navázat na úspěšné první kolo. Přijeli jsme v menším počtu hráčů, ale kluci to zvládli bez větších problémů a po nervozním začátku jsme v osmé minutě šli do vedení. Soupeř neproměnil dvě slibné šance a do poločasu jsme ještě další dva góly přidali. Po změně stran jsme hned skórovali na 0:4 a tím jsme mladé kluky z Prachatic dorazili. Jsme rádi za předvedený výkon a proměňování šancí. Celkově musím všechny pochválit a věřím, že se zkušenostmi pro mladé prachatické kluky přijdou i lepší výsledky."

Roudné – Čkyně 1:0 (1:0). 40. F. Navrátil.
Jan Děd, trenér SK Čkyně: "Tentokrát jsme nestačili na dobře organizovaného soupeře. Nestačili jsme především ve středu zálohy, kde nás domácí přehráli. Paradoxně po naší šanci k úvodnímu gólu, když jsme přečkali i pokutový kop, jsme nezachytili rychlou rozehru od brány a domácí šli v rychlosti do naší otevřené obrany a šanci proměnili. Asi už jsme se viděli v šatně. Po změně stran jsme chtěli něco vymyslet, ale domácí nás do ničeho prakticky nepustili, a tak zaslouženě vyhráli. Teď hostíme Netolice a budeme se snažit navázat na domácí vítězství nad Velešínem."

Trhové Sviny – Vimperk 5:0 (2:0). 41., 87. a 90. J. Šemro, 45. O. Kolář (PK), 76. D. Brůha.
Jiří Formánek, trenér Šumavanu Vimperk: "Ani ve druhém kole se nám nepovedlo bodovat a odčinit totální selhání z prvního zápasu. půl hodiny jsme drželi s domácími krok a hrál se vyrovnaný zápas, který se musel líbit. Opět jsme se ale nevyvarovali zbytečných chyb a nechali si domácí odskočit o dva góly. Druhý poločas se podobal tomu prvnímu a vše zlomil v 76. minutě třetí gól. Od té doby už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Nejvíce mě mrzí, že stejně jako v prvním utkání si necháme dát další góly a výsledek vypadá přímo hrozivě. Jak mi po zápase řekl můj bývalý trenér, Jiří Krauskopf, na všem hledej nějaká pozitiva, tak s ním musím souhlasit a pochválit naše obě nové posily Kubu a Romana. Teď nás čeká doma derby s Mexikem, kdy už musíme bodovat!"

Strunkovice – Velešín 6:0 (2:0). 17. a 75. V. Páník, 44. a 70. (PK) R. Žurek, 51. J. Brom, 60. (PK) M. Kuneš.
Miroslav Mottl, předseda Blaníku Strunkovice: "Po dobrém kolektivním výkonu jsme soupeře vyprovodili šesti brankami. V dresu Blaníku naposledy nastoupil Jirka Kureš a ve svém 538. zápase a po 315 nastřílených brankách ukončil hráčskou kariéru."

Netolice – Nová Ves 0:3 (0:1). 31. P. Macej, 58. Z. Holý, 66. M. Fatura.
Radek Varyš, trenér 1. FC Netolice: "Od nás to byl hodně nepovedený zápas, byli jsme na hřišti po celou dobu hodně odevzdaní. Hráli jsme hodně staticky, v naší hře nebylo tolik pohybu bez míče. Soupeř dobře a těsně bránil, což se o našich hráčích říci nedá a to byl asi největší rozdíl mezi oběma týmy. Výhra soupeře byla naprosto zasloužená."

Planá u ČB – Vodňany 2:2 (1:0). 9. a 82. P. Šteyer – 51. J. Píša, 76. vlastní T. Vrážek.
Karel Handšuh, předseda FK Vodňany: "Vyrovnané utkání, ve kterém se domácí snažili uplatňovat hru dlouhých pasů do křídel. Hosté se snažili o kombinační hru. Pro hosty je po potížích s brankáři (musel nastoupit bývalý brankař domácích, kterému je 53 let). Asi právě proto se snažili držet míč a eliminonovat protiútoky domácích. Domácí se ujali vedení po nešťastném uklouznutí brankáře hostů. Ti obrátili skóre na začátku druhého poločasu a drželi nadějný náskok. Domácím se podařilo šťastně vyrovnat po závaru před brankou Vodňan. Dělba bodů je zasloužená, i když hosté měli k vítězství blíže."

Kaplice – Mirovice 5:4 (1:1). 16. (PK) a 80. P. Gutheis, 53. V. Aibl, 56. J. Divoký, 83. D. Pál – 43. a 89. (PK) M. Štochl, 79. K. Mařík, 92. V. Jelínek.


Načítám tabulku ...