V utkání samotném domácí dvakrát vedli, ale soupeř prakticky vzápětí dvakrát srovnal. „Hlavně jsme dostali úplně zbytečné góly. V prvním případě jsme šli do skluzu ve vápně a je z toho penalta. Druhý gól jsme dostali po rohu, když nevyskočíme s protihráčem. Měli jsme to zkrátka dohrát do tří bodů,“ hodnotil obdržené góly domácí trenér Tomáš Smrčina a doplnil: „Při té penaltě to z naší strany byla spíše hloupost, u druhého gólu nekoncentrovanost.“

„V utkání samotném jsme byli asi silnější na míči, ale bylo to tak jenom po vápno. Žádné extra velké šance tam nebyly. Výsledek odpovídá průběhu zápasu. Soupeř se spíše snažil hrát na brejky. Byl zatažený, hrál v hlubokém bloku a čekal po dlouhých nakopávaných míčích na brejky. To se hostům poměrně dařilo. My se snažili více kombinovat, ale jak jsem říkal, jen po vápno. Uvnitř to bylo takové jalové,“ hodnotil utkání čimelický trenér.

Jeho tým má po třech kolech jeden bod. Takový start si asi v Čimelicích nepředstavovali. „Je to moc málo, uvidíme, co další kola. Měli jsme mít podle mého minimálně šest bodů, ale hraje se to na hřišti a ne v rámci nějaké teorie,“ shrnul současný stav trenér Smrčina.

Fortuna ČFL: FC Písek - SK Benešov 4:1 (0:1).
Chtěl bych zažít také nějaký klidný zápas, říká trenér Nousek

„Na zápas s Čimelicemi se dá říci, že už jsme byli v lepší sestavě než v předešlých zápasech. Domácí byli bez bodu a věděli jsme, že konečně budou chtít bodovat. Začali jsme dobře a vytvořili si dvě šance a z toho trefili tyč. Ale bohužel hned z protiútoku jsme inkasovali. Poté domácí měli míč více na svých kopačkách a hrozili hlavně z pravé strany. Naštěstí pro nás byl ve vápně faulovaný Kutil a Barda se z penalty nemýlil. Druhý poločas jsme byli lepším týmem, ale ani jednu šanci jsme nevyužili a po zaváhání Kálala jsme opět prohrávali. Nicméně po rohovém kopu na konečných 2:2 srovnal po dlouhé době uzdravený Hejl,“ shrnul utkání milevský trenér Miroslav Strnad.

Čimelice – Milevsko 2:2 (1:1). 25. Hegenbart, 72. vlastní Kálal – 29. Barda, 73. Hejl.
Sestavy – Čimelice: Javorský – Smetana, Viták, Maršík, Listopad – Káš, Nekl (40. Pšenička), Petřík (46. Šťástka), Varhan (71. Mezera), Říha (86. Hák) – Hegenbart. Milevsko: Dvořák – Kálal, Vakoč, Marvan, Novotný (46. Hejl)– Süsmelich (62. Souček), Barda, Málek, Kortan (82. Velek) – Hadáček (90. Pich), Kutil (72. Sedláček).


Načítám tabulku ...