TJ Osek – Táborsko B 5:1 (3:0). 19. a 22. J. Hoch, 21. a 46. J. Říský, 54. J. Benda – 53. V. Štefl. „Výsledek sice vypadá jednoznačný, ale soupeř má ve svém středu řadu kvalitních mladých hráčů, kteří se dokáží prosadit individuálně. Rozhodla však zkušenost a především snová tříminutovka v prvním poločase, kdy jsme vstřelili tři branky. Hned v úvodu druhého jsme zvýšili na 4:0, soupeř sice snížil, ale my rychle odpověděli pátým gólem,“ shrnul utkání osecký trenér Jaroslav Voříšek a doplnil: „Celý první poločas jsme měli více ze hry, dobře kombinovali a dokázali navázat na vydařenou generálku se Žichovicemi. Na našem výkonu byla vidět herní pohoda, kluci se zkrátka fotbalem bavili.“

Start do sezony vyšel na jedničku a nyní Osek zamíří k nováčkovi do Lažišť. „Na zápas se těšíme. V prvních čtyřech kolech máme zajímavý los. Chceme navázat na výhru v prvním kole,“ doplnil Trenér Voříšek.

Sestava Oseka: Budoš – Rybák, Carda, Krejčí, Kuneš – Kinkor (57. Čapek), Hoch (65. Lávička), Brabec, Benda (70. Maroušek) – Jakub Říský, David Říský (86. Hosnedl).