„Domácí se potýkají s obrovskou marodkou. Trenér Říha lepil sestavu, jak se dalo. Chyběli Bečvář, Jaromír Vorel, Říha, Nedvěd, Urban, před zápasem se zranil Štěpka a v 19. minutě odkulhal Hála. Na pravém kraji obrany nastoupil náhradní brankář Barbotkin. A to ještě nepočítám dlouhodobou absenci Vojíka. A aby toho nebylo málo, v 75. minutě odkulhal Vojta a svou premiéru si odbyl šestnáctiletý dorostenec Sháněl,“ komentoval situaci v domácím týmu Václav Křišťál.

Fotbalový krajský přebor: Protivín - Osek 1:3.Fotbalový krajský přebor: Protivín - Osek 1:3.Zdroj: Jan Škrle

„O utkání bylo rozhodnuto již v prvním poločasu. Hned v v úvodu postupoval sám na branku hostí Dan, míč však na prsou dobře neztlumil a hosté se ubránili. z protiútoku byl domácí obranou podražen hostující útočník a z nařízené penalty skóroval Hoch na 0:1. Ve 21. minutě vstřelili hosté Říským další branku na 0:2 a ve 41. zvýšili svůj náskok na tři branky. Rychlý protiútok z levé strany na zadní tyči zavíral Brabec . Domácí byli na ručník a vysvobodil je poločasový hvizd,“ shrnul první poločas Václav Křišťál.

„I ve druhé části utkání měli hosté jasně navrch. I zásluhou gólmana Hanuse neproměnili několik šancí, jednou se míč otřel břevno domácí branky. Ti se zmohli na dvě nebezpečné situace. Nejdříve v 75. minutě Buko hlavou a Hrachovec nohou nedosáhli na Zachův centr a pak se jim v 82. minutě podařilo snížit. Buko po pasu Kvasničky nejdříve nastřelil brankáře, ale odražený míč už nasměroval do branky. Pak se sice snažili přidat branku, ale kvalita chyběla. Hostům ještě Hanus chytil ofsajdový samostatný nájezd a byl konec utkání,“ doplnil Václav Křišťál.


Načítám tabulku ...