Osek - Čimelice 4:2 (1:1). Branky: 20. J. Hoch, 53. M. Carda, 70. a 85. J.Říský - 34. J. Viták, 65. D. Varhan.

„Byl to jeden ze složitějších zápasů podzimu. Čimelice jsou sice poslední, ale mají v týmu výborné fotbalisty. V úvodu utkání měl soupeř několik šancí, ale nás ve hře udržel výbornými zákroky gólman Kozlík. Hosté dvakrát v zápase dotáhli naše vedení, ale nakonec to zlomil Jakub Říský, který má v poslední době výbornou fazonu. Z naší strany spokojenost, důležité je, že jsme doma potvrdili výhru z Roudného a do dalších zápasů můžeme jít v klidu,“ komentoval utkání domácí trenér Jaroslav Voříšek.

Sestava Oseka: Kozlík - Krejčí, Carda, Blatský, Benda - Lávička (89. Ježek), Brabec, Hoch (90. Hřebíček), Hosnedl - Maroušek, Říský (87. Jan Hájek).

Želeč - Katovice 1:3 (1:1). 17. M. Brůžek - 35. M. Repa, 46. O. Kagui, 57. J. Schánělec.

„Na začátku utkání jsme se hledali, dvacet minut nás Želeč tlačila a z toho vyplynula naše chyba, kterou domácí potrestali. Obdržená branka nás nakopla a výkon šel nahoru. Před vyrovnávacím gólem vyhrál Požárek souboj a branku vstřelil Repa. Začátek druhého poločasu nám vyšel na jedničku, když Repův centr uklidil do sítě hlavou Kagui. Pak jsme byli jasně lepší a soupeře přehrávali prakticky ve všech činnostech. Přišla i třetí branka, když na ní Tušer nahrával Schánělcovi. Měli jsme i další šance, Požárek šel sám na gólmana a ten mu míč vyškrábl konečky prstů, Uher trefil břevno. V závěru se ještě domácí pokusili zahrozit, ale nás v jedné jejich šanci podržel gólman Švehla. Za druhý poločas si odvážíme zasloužené tři body,“ komentoval utkání katovický trenér Roman Malý.

Sestava Katovic: Švehla - Koutský, Hajdušek, Janoch, Chylík - Uher, Schánělec (85. Zoubek), Tušer, Kagui, Repa - Požárek (90. Matas).


Dražice - Blatná 4:2 (3:0). 13. M. Horka, 24. a 78. M. Hojdar, 31. M. Stuchlík - 60. K. Šejvar, 90. F. Jícha.

„První poločas jsme projeli na plné čáře, tam nás domácí přehrávali ve všech herních činnostech a to především díky důrazu v osobních soubojích. O přestávce jsme si zopakovali to, co jsme chtěli hrát a zápas vypadal úplně jinak. Vstřelili jsme brzy i branku, aktivní hrou jsme domácí dokázali přehrávat, dát kontaktní gól se nám ale nepodařilo, byť šance na to byly. Čtvrtá branka v naší síti byla rozhodující, my už jsme pak výsledek jen korigovali v poslední minutě zápasu,“ komentoval duel Roman Remeš, asistent trenéra Blatné.

Sestava Blatné: Chlanda – Motyka, Machovský, Šejvar, Nový (73. Jícha) – Mišiak, Šilhavý (46. Čadek), Mikeš, Křivanec – Kůst, Míka.