Na sobotu 26. září, kdy se od 15.30 hodin představí v Dudák aréně Hořovice, bude vše připraveno tak, aby byla splněna všechna nařízení vlády v souvislosti s koronavirem. „Připravujeme taková opatření, abychom vyhověli nařízení ministerstva. Budeme tak moci přivítat každého diváka, kterého bude zajímat, zda i ve třetím domácím zápase dokážeme vyhrát,“ uvedl šéf klubu Tomáš Hajdušek, jenž společně se svými kolegy připraví na tři stovky míst k sezení.

Minule skončila dlouhá série bez porážky, tak je na čase začít novou. Trenér Přemysl Šroub vnímá Hořovice, kterým patří v tabulce čtrnáctá pozice, jako těžkého soupeře. „Hrají nepříjemný celoplošný presink a mají výbornou defenzivu. Ve svém kádru mají řadu zkušených hráčů. Jejich největšími osobnostmi jsou Jiří Mareš, jenž má 97 ligových startů za Příbram, a Roman Mihálik hrál slovenskou ligu za Senice a 14 ligových startů si připsal v Karviné. Dále Tomáš Balvín prošel mládeží Dukly a Sparty a Petr Himl působil v mládeži ve Spartě, v Bohemce a v Dukle,“ uvedl na adresu soupeře katovický kormidelník. „Musíme se na zápas dobře připravit. Doma chceme opět zvítězit a odčinit tak porážku v Soběslavi,“ zdůraznil.

Úvodní výkop je tentokrát už v 15.30 hodin a jako tradičně se fanoušci mohou těšit na strakonické pivo, výborné klobásy a soutěž o jihoafrická vína.


Načítám tabulku ...

SK Otava Katovice