"Celá zimní příprava se bude odvíjet v domácích podmínkách. Nikam se nechystáme, vše, co k tréninkům potřebujeme, tak máme v Písku," uvedl trenér Milan Nousek.

Na tréninku se již neobjevili hráči, kteří se vracejí do svých týmů, naopak se objevily staronové tváře. "Stáhli jsme zpět hráče, které jsme měli různě po hostováních. Chceme je zase vidět v přípravě. Došlo k odchodům. Valenta se vrací do Kolína, Jansa se vrací do Táborska, tam se vrací i Musa. Uvidíme, jak se mu bude dařit. Pokud by v Táborsku nehrál, tak o něho chceme usilovat, aby hrál dál v Písku. Franta Belej zkouší štěstí v Příbrami," vypočetl odchody trenér Nousek a doplnil: "Tady je prostor pro naše mladé hráče, aby ukázali, že na o mají."

Zatím se neobjevila žádná posila, ale v rámci kooperace Písku s Táborskem a Dynamem České Budějovice by se měl objevit někdo na hostování z těchto klubů.

Trenér Nousek dobře ví, kde jeho tým tlačí bota. "Jsme nejhorší v celé soutěži v počtu obdržených branek, a tak je třeba zapracovat na obranné fázi," vidí rezervy týmu trenér Nousek.

K prvnímu přípravnému duelu si Písečtí pozvali na sobotu 14. ledna divizní celek Českého Krumlova. Celkem sehrají osm utkání a turnaj v Kamenici nad Lipou, který je generálkou na jaro ve třetí lize. Tu odstartuje Písek 4. března s Dynamem B.

Program přípravných zápasů:
14.1.: Č. Krumlov (10.15)
21.1.: Dukla Praha (10.15)
26.1.: Viktoria Plzeň B (18)
28.1.: Baník Ostrava U19 (10.15)
31.1.: Viktoria Plzeň U19 (18)
4.2.: Sokol Lom (10.15)
11.2.: 1. FK Příbram (10.30)
18.2.: Sparta Praha B (10.15)
25.2.: Turnaj v Kamenici na Lipou – generálka


Načítám tabulku ...